Προεδρικές: Συμφώνησαν να είναι σε επαφή Στεφάνου-Σιζόπουλος

Με τον κ. Σιζόπουλο, ανταλλάξαμε απόψεις για τα πολιτικά τεκταινόμενα και σε σχέση με τις προεδρικές εκλογές και έχουμε συμφωνήσει να παραμείνουμε σε επαφή, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στ. Στεφάνου μετά το πέρας της συνάντησης με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΞ, Μαρίνο Σιζόπουλο.

«Είναι γνωστό ότι το ΑΚΕΛ έχει θέσει ως στόχο σε αυτές τις προεδρικές εκλογές να τερματιστεί η συναγερμική διακυβέρνηση και να εκλεγεί ένας Πρόεδρος και μια κυβέρνηση με προοδευτικό πρόγραμμα για να αντιμετωπιστούν τα πολλά και σοβαρά αδιέξοδα που έχει προκαλέσει η συναγερμική διακυβέρνηση στο τόπο», τόνισε εκ νέου  ο Στ. Στεφάνου.

«Για να τερματιστεί ο διασυρμός της Κύπρου στο εξωτερικό με την απογείωση της διαπλοκής και της διαφθοράς, με ευθύνη της κυβέρνησης. Για να μπορέσουμε να επανακτήσουμε την αξιοπιστία μας διεθνώς, που δυστυχώς δεν υπάρχει, αλλά και για να λύσουμε τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν στο επίπεδο της κοινωνίας και της οικονομίας. Για να ανοίξουμε μια νέα προοπτική στον τόπο», είπε .

Με την ΕΔΕΚ, το ΑΚΕΛ έχει μια ιστορία συνεργασιών και πάνω σε αυτή την ιστορία, μαζί με κοινές ανησυχίες και κοινούς προβληματισμούς που έχουμε για μια σειρά από ζητήματα, μπορούμε να κτίζουμε αυτές τις συνεργασίες και να έχουμε αυτό το διάλογο, είπε αναφερόμενος στην ΕΔΕΚ για να ευχαριστήσει το, φίλο, όπως τον χαρακτήρισε, Μαρίνο για τη σημερινή συνάντηση και για το διάλογο που «είχαμε και όπως έχω πει, αυτό το διάλογο θα τον συνεχίσουμε».

Ερωτηθείς για σχετικά δημοσιεύματα ότι για το ΑΚΕΛ, είναι ψηλά στη λίστα των τελικών επιλογών του ο κ. Μαυρογιάννης  ο Στέφανος Στεφάνου απάντησε αναφέροντας πως είναι σε εξέλιξη οι διαδικασίες του κόμματος οι οποίες ειναι σε προχωρημένο στάδιο. Συνεπώς δεν δεν θα σχολιάσω το συγκεκριμένο όνομα όπως δεν έχω σχολιάσει και άλλα ονόματα για τα οποία έχω ερωτηθεί, είπε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.