Πρόεδρος ΕΤΑΠ: «Οι ξενοδοχειακές μονάδες σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης της Λευκωσίας»

Οι ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης και της επαρχίας είναι σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την Λευκωσία, είπε ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Περιφέρειας Λευκωσίας Θεόδωρος Κρίγγου σε συνάντηση που είχε την περασμένη βδομάδα με την Πρόεδρο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας Χριστίνα Ιακωβίδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, επίκεντρο της συνάντησης ήταν η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ ΕΤΑΠ Λευκωσίας και ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Κρίγγου κατά τη συνάντηση παρέδωσε πλακέτα στην Πρόεδρο ΠΑΣΥΞΕ Λευκωσίας ως αναγνώριση του σπουδαίου ρόλου και της συνεισφοράς των ξενοδοχείων της επαρχίας Λευκωσίας στον τουρισμό της πόλης.

Ως ΕΤΑΠ είπε «πιστεύουμε πως οι ξενοδοχειακές μονάδες της πόλης και της επαρχίας είναι σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την Λευκωσία. Μέσα από την στρατηγική αυτή συνεργασία, ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να προωθήσουμε καλύτερα τα ξενοδοχεία της Λευκωσίας, αλλά και να αναβαθμίσουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουν, έχοντας ως γνώμονα την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών», είπε καταλήγοντας.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.