Προειδοποιούν με απολύσεις τα Κέντρα Αναψυχής – Ζητούν οικονομική στήριξη του κλάδου

Με απολύσεις προειδοποιεί ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Κέντρων Αναψυχής εάν δεν υπάρξει κρατική στήριξη του κλάδου λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία στον κύκλο εργασίας τους.
Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΙΚΑ Φάνος Λεβέντης, μίλησε για οικονομική κατάρρευση των χώρων αναψυχής. Τόνισε μάλιστα ότι ο Σύνδεσμος ζητά μια στοχευμένη στήριξη του κλάδου της αναψυχής, η οποία όπως είπε χαρακτηριστικά, αφαιρεί το οποιοδήποτε άλλοθι θα μπορούσε να επικαλεστεί το Υπουργείο Οικονομικών περί της αύξησης του κύκλου εργασίας στους χώρους το 2021 σε σύγκριση με το 2019.
Κάτι τέτοιο τόνισε, απορρίπτεται και κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να παραθέσει τα στοιχεία που επικαλείται σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η οικονομική στήριξη της εστίασης.
Ως προς το στοιχείο της στόχευσης, ο κ. Λεβέντης επεξήγησε ότι με τον ίδιο τρόπο που παρουσίασε ο κάθε επιχειρηματίας τον κύκλο εργασιών του το 2020 σε σχέση με το 2019 και του είχε δοθεί οικονομική στήριξη, να τύχει ανάλογης στήριξης με παρόμοιο τρόπο.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.