Προηγείται ο Μητροπολίτης Λεμεσού, ακολουθούν Ταμασού και Πάφου με καταμετρημένο το 63% των ψήφων

Με καταμετρημένο το 63% των ψήφων ο Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος προηγείται στην προτίμηση για τις αρχιεπισκοπικές εκλογές με 36,8%, ενώ ακολουθεί ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας με 21,1% και έπεται ο Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος 15,7%.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Έφορος Αρχιεπισκοπικών Εκλογών Ιωάννης Χαριλάου, αναμένεται σύντομα η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας που ξεκίνησε σήμερα στις 10.00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 18.00 με μια ώρα διάλειμμα το μεσημέρι.

Σε δηλώσεις του στην Αρχιεπισκοπή, ο κ. Χαριλάου ανέφερε ότι τα ποσοστά στο 63% είναι: Μητροπολίτης Πάφου Γεώργιος 15,7%, Μητροπολίτης Κυρηνείας Χρυσόστομος 3,7%, Μητροπολίτης Λεμεσού Αθανάσιος 36,8%, Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος 10,7%, Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου Βασίλειος 11,8%, Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας 21,1%.

«Είμαστε στο 63% από το Παγκύπριο. Αναμένουμε θεωρώ ότι μέχρι τις 9 το αργότερο να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα. Εάν υπάρχει πιο γρήγορα θα σας ενημερώσω πιο γρήγορα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.