Προκήρυξη του έργου «Πάρκο Καλλιτεχνών Μεσόγειος» στην παλαιά τ/κ συνοικία στη Λάρνακα (εικόνες)

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.Ο Δήμος Λάρνακας προκηρύσσει Διαγωνισμό για εξεύρεση αναδόχου – εργολάβου για τη δημιουργία Πάρκου Καλλιτεχνών «ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ» στην παραλιακή Τ/Κ Συνοικία ΣΚΑΛΑ στη Λάρνακα (Αρ. Διαγωνισμού 43/2022).

Το έργο αφορά τη δημιουργία Πάρκου Καλλιτεχνών «Μεσόγειος» στην παραλιακή Τ/Κ Συνοικία Σκάλας το οποίο θα συνδέεται με την οδό Πιαλέ Πασά και θα εφάπτεται του νέου Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης στο χώρο του πρώην τουρκοκυπριακού σινεμά.

9.1

Το έργο  αφορά την εξυγίανση και ευπρεπισμό τουρκοκυπριακών τεμαχίων τα οποία έχουν εκμισθωθεί στο Δήμο Λάρνακας για τη δημιουργία ανοικτού πλατειακού χώρου με πλακόστρωση, φύτευση, φωτισμό και τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού.

Στον υπό διαμόρφωση χώρο οι καλλιτέχνες θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν και να χωροθετούν εικαστικά έργα εξωτερικού χώρου και να γίνονται εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

9.2

Η κατασκευή του Πάρκου Καλλιτεχνών δύναται να συγχρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Αλιείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2023.

Μελέτη του έργου έγινε από την ΕταιρείαA. F. Modinos and SA Vrahimis Architects and Engineers.

Η εκτίμηση του κόστους το έργου ανέρχεται στις €600 χιλιάδες + ΦΠΑ.

9.4

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τα έγγραφα του Διαγωνισμού, χωρίς καμία χρέωση, μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων www.eprocurement.gov.cy

Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν σύμφωνα με τα έγγραφα του Διαγωνισμού μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022 και ώρα 12.30 μ.μ.  μέσω του Ηλεκτρονικού Συστήματος Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων www.eprocurement.gov.cy

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σε σχέση με την πιο πάνω ανακοίνωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου στο τηλ. 24816574.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.