Προοδευτική συμμαχία για να δοθεί προοπτική στη χώρα

Παρέμβαση Ανδρέα Μαυρογιάννη σε συγκέντρωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας

 

Κάλεσμα για σχηματισμό μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας, η οποία θα οδηγήσει σε αλλαγή της κυβέρνησης και θα φέρει την προοπτική για τον τόπο και τους ανθρώπους του, απηύθυνε ο ανεξάρτητος υποψήφιος Ανδρέας Μαυρογιάννης. Ο κ. Μαυρογιάννης χαιρέτισε συγκέντρωση του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 29 Ιουνίου και τόνισε ότι στόχος είναι αυτή η συμμαχία με ταπεινότητα να βρεθεί στην εξουσία για να δώσει στη χώρα και τους ανθρώπους της προοπτική και ελπίδα ότι μπορεί να πετύχει πολλά.

Στο δικό της χαιρετισμό η Επαρχιακή Γραμματέας του ΑΚΕΛ Λάρνακας, Χρυστάλλα Αντωνίου, τόνισε ότι οι Λαρνακείς θα δώσουν με αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους τη μάχη για την προοδευτική αλλαγή στη διακυβέρνηση του τόπου, μια αλλαγή που θα αφορά στο λαό και θα ωφελήσει το λαό και θα έχει βασικότατο στόχο τη λύση του Κυπριακού και την επανένωση, όπως υπογράμμισε.

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, στη δική του παρέμβαση ενώπιον των στελεχών του κόμματος αναφέρθηκε στη μοναδική ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη, η οποία υποστηρίζεται από το κόμμα της Αριστεράς. Όπως τόνισε, το αύριο της πατρίδας μας μπορεί να διασφαλιστεί με την προοδευτική αλλαγή την οποία χρειάζεται η Κύπρος αλλά και ο λαός της.

Την αλλαγή, πρόσθεσε, τη φέρνει η εκλογή στο ύπατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας του ανεξάρτητου υποψηφίου Ανδρέα Μαυρογιάννη. «Ένας άνθρωπος που έχει τις γνώσεις, τις εμπειρίες, την ευαισθησία και την εντιμότητα, που διαθέτει τις σχέσεις και το κύρος στο διεθνές πεδίο για να ηγηθεί της προσπάθειας να βγάλουμε την Κύπρο από τα αδιέξοδα και να τη βάλουμε ξανά στο δρόμο της μόνιμης ειρήνης, της προόδου και της προκοπής», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Στη συγκέντρωση βραβεύτηκαν οι Κομματικές Ομάδες Βάσεις που κάλυψαν το 90% της σύνδεσης των μελών, στόχος που τέθηκε στο οργανωτικό πλάνο του 2022.

Οι Κομματικές Ομάδες που βραβεύτηκαν από τη Συντονιστική Πόλης και Προαστίων είναι οι: Αγίου Νικολάου Α, Γυναικών Άη Γιάννη, Γυναικών Σωτήρας, Εζεκία Παπαϊωάννου, Σωτήρας, Σιάντωνα, Πάνω Λειβαδιών, Ορόκλινης, Ανδρέα Μιχαηλίδη, Γυναικών Λιμανιού.

Οι Κομματικές Ομάδες που βραβεύτηκαν από τη Συντονιστική Υπαίθρου είναι οι: Γυναικών και Αγ. Θωμά Αραδίππου, Βάττενας 1, Δημήτρη Δημητρίου, Νίκου Μπελογιάννη Ορμήδειας, Συνταξιούχων Κιτίου,  Ξυλοτύμπου, Ευθύμιου Γεωργίου Ξυλοφάγου, Μαζωτού και Μελίνης.

Τάσος Περδίος

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.