Προπονείται κανονικά ο Τρισκόφσκι

Η ΑΕΚ συνέχισε την προετοιμασία της σήμερα με πρωινή προπόνηση για τον αγώνα με τη Δόξα που θα γίνει την Κυριακή στο Μακάρειο.

Ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους το αποτέλεσμα με την Αναγέννηση και να επικεντρωθούν στο στόχο της νίκης απέναντι στη Δόξα.

Ο Τρισκόφσκι λαμβάνει μέρος στο κανονικό πρόγραμμα, μετά τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι στο παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Σκοπιανός φορά προστατευτική μάσκα, ώστε να μην ρισκάρει νέο τραυματισμό στο κεφάλι. Η παρουσία του στην αποστολή του αγώνα της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Στο μεταξύ η διοίκηση της ομάδας γνωστοποίησε ότι έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τη Δόξα.

Οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν θέση στην Ανατολική εξέδρα και παρακαλούνται όπως σταθμεύσουν τα οχήματά τους στον χώρο στάθμευσης πίσω από την εξέδρα.

Η προπώληση ξεκίνησε το πρωί από την Μπουτίκ του Σωματείου. Οι είσοδοι και τα ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν μία ώρα (17:00) πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου ορίστηκε από την γηπεδούχο ομάδα στα 15 ευρώ, του μαθητικού εισιτήριου στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.

Αναλυτικά το ωράριο λειτουργίας της Μπούτικ:

Τετάρτη: 09:00-13:00
Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-13:00, 15:00-18:00
Σάββατο: 09:00-13:00

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.