Προσέκρουσε σε τοίχο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του – Τι διερευνά η Αστυνομία

Άντρας ηλικίας 70 ετών έχασε την ζωή του σε τροχαίο στην επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το απόγευμα ο KENNETH PEARCE 70 ετών μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του σε δρόμο της κοινότητας Λετύμπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε τοίχο εντός της κοινότητας, με αποτέλεσμα το όχημα του να ακινητοποιηθεί.

Ο Pearce μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό του. Ο 70 χρονος φέρει εξωτερικές κακώσεις ωστόσο τα ακριβή αίτια του θανάτου θα εξακριβωθούν μετά τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής.

Ο Pearce διέμενε με τη σύζυγο του στη Λετύμπου εδώ και αρκετά χρόνια. Η Αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο ο 70χρονος να έχασε τις αισθήσεις του πριν συνέβη το τροχαίο και ο θάνατος του να οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy