Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά και ανακαίνιση υποστατικών που θα μετατραπούν σε δομές φιλοξενίας παιδιών

Οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνουν μέσω ανακοίνωσης -την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ- πρόσκληση για εκδήλωση ενδιαφέροντος από νομικά ή φυσικά πρόσωπα για την αγορά τριών (3) κτηρίων με σκοπό τη δημιουργία δομών φιλοξενίας και προστασίας παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του κράτους. Επισημαίνεται ότι η παρούσα πρόσκληση υλοποιεί την πολιτική του κράτους για υποστήριξη και προστασία των παιδιών που βρίσκονται υπό τη φροντίδα του, στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας (2021 – 2026).

Ως προθεσμία υποβολής εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2022 και ώρα 3:00 μ.μ., κατά την οποία οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δύναται να εκδηλώσει ενδιαφέρον, αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι τα έγγραφα της παρούσας πρόσκλησης και τα έντυπα προς συμπλήρωση από τους ενδιαφερόμενους είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας www.mlsi.gov.cy/sws, καθώς και σε έντυπη μορφή στα κατά τόπους Επαρχιακά Γραφεία Ευημερίας και τα Κεντρικά Γραφεία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στη Λευκωσία.

Για πληροφορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22 406607/-744/-745 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ., καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.