Πρόσληψη 137 νέων «αστυνομικών» και 37 νέων «πυροσβεστών» στα κατεχόμενα

Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν από την «γενική αστυνομική διεύθυνση», 113 «αστυνομικοί» (75 άνδρες και 38 γυναίκες) και 37 υποψήφιοι «πυροσβέστες» (24 άνδρες και 13 γυναίκες), ξεκίνησαν σήμερα τη βασική τους εκπαίδευση στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η ιστοσελίδα Κίπρις ποστασί αναφέρει ότι σχετική ανακοίνωση έγραφε πως οι εν λόγω προσλήψεις έγιναν έπειτα από προκήρυξη θέσεων, στο πλαίσιο των αναγκών του «οργανισμού».

Στο μεταξύ, η εφημερίδα Κίπρις αναφέρει σήμερα ότι συνεχίζεται η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου ΜΜΕ, αφού μετά την ανάληψη της γενικής διεύθυνσης και συντονισμού από τον δημοσιογράφο, Οζέρ Κανλί, στην δημοσιογραφική ομάδα προστίθεται ακόμα ένας έμπειρος δημοσιογράφος, ο Αϊτούγ Τιουρκιάν ως γενικός διευθυντής ειδήσεων του Ομίλου και συντονιστής ειδήσεων της εφημερίδας Kıbrıs, του τηλεοπτικού σταθμού Kıbrıs TV (KTV) και της ιστοσελίδας www.kibrisgazetesi.com.

Ταυτοχρόνως, ο Τιουρκιάν θα αρθρογραφεί στην εφημερίδα και θα παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή με θέματα επικαιρότητας.

Εξάλλου, στο δυναμικό της εφημερίδας προστίθενται και οι αρθρογράφοι Ναζίμ Μπερατλί και Μπουλέντ Φεϊζίογλου. Ο πρώτος είναι πρώην «βουλευτής» του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος και ο δεύτερος είναι ερευνητής-συγγραφέας. Ο Μπερατλί θα σχολιάζει την πολιτική επικαιρότητα και ο Φεϊζίγολου θα διαθέτει σελίδα με θέματα τέχνης και πολιτισμού, αλλά και δική του στήλη.

Σημειώνεται ότι σήμερα η εφημερίδα κυκλοφορεί με 48 σελίδες αντί 40 που κυκλοφορούσε μέχρι χθες και 32 την περασμένη βδομάδα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.