Προσοχή: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου

Τροχαία συμφόρηση παρατηρείται αυτή την ώρα στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, στην κατεύθυνση προς Πάφο, παρά την έξοδο προς Επισκοπή, όπου ο αυτοκινητόδρομος εξακολουθεί να παραμένει κλειστός λόγω ανατροπής φορτηγού οχήματος, νωρίτερα το απόγευμα της Πέμπτης.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΛόγω του τροχαίου ατυχήματος, η κυκλοφορία διοχετεύεται προς τον παλαιό δρόμο Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο προς Επισκοπή, ενώ για αποσυμφόρηση της εξόδου προς Επισκοπή, η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς που κατευθύνονται προς Πάφο, να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου και από την προηγούμενη έξοδο προς Καντού. Οι οδηγοί μπορούν στη συνέχεια να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την είσοδο του στην Αυδήμου.

Η κυκλοφορία επηρεάζεται και στην αντίθετη κατεύθυνση προς Λεμεσό, λόγω πτώσης στο δρόμο, όγκου χώματος που μετέφερε το φορτηγό. Γίνονται προσπάθειες για μετακίνηση του φορτηγού από τον αυτοκινητόδρομο στην κατεύθυνση προς Πάφο και για καθαρισμό του οδοστρώματος και στις δύο κατευθύνσεις.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος.

Το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα της Πέμπτης, σε σημείο παρά την έξοδο προς Παραμάλι, στην περιοχή των Βρετανικών Βάσεων. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και των Βρετανικών Βάσεων. Ο οδηγός του φορτηγού οχήματος, είχε εγκλωβιστεί στο όχημα. Αυτός απεγκλωβίστηκε στη συνέχεια, ενώ δεν φαίνεται να υπέστη οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.