Προσοχή: Όλοι οι δρόμοι προς Τρόοδος είναι κλειστοί λόγω χιονόπτωσης

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου, ωστόσο λόγω των βροχοπτώσεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε, συστήνεται προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, αφού σε διάφορα σημεία των δρόμων ενδεχομένως να υπάρχει συσσώρευση νερού στο οδόστρωμα. Στα ορεινά παρατηρούνται διάφορα προβλήματα λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν.

Όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι κλειστοί το πρωί του Σαββάτου, λόγω χιονόπτωσης. Επίσης λόγω χιονόπτωσης και παγετού, οι ακόλουθοι δρόμοι στα ορεινά είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

–               Κακοπετριάς – Καρβουνά
–               Κακοπετριάς – Pinewood – Πεδουλά
–               Πεδουλά – Κύκκου
–               Μουτουλλά – Πεδουλά – Προδρόμου
–               Προδρόμου – Πλατρών
–               Προδρόμου – Λεμύθου
–               Σπήλιων – Κανναβιών και
–               Παλαιχωρίου – Αγρού

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στα ορεινά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής – application “Αστυνομία Κύπρου” ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία “Οδικό Δίκτυο”.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.