Προσωπικές διαφορές πίσω από τον εμπρησμό θαλάσσιου σκάφους στην Έμπα

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Προσωπικές διαφορές φέρονται να κρύβονται πίσω από τον εμπρησμό θαλάσσιου σκάφους από 23χρονο στην περιοχή της Έμπας και τα προσβλητικά λόγια που φέρεται να είπε στον νεαρό ο παραπονούμενος ιδιοκτήτης του σκάφους.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου ο 23χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού θαλάσσιου σκάφους, που διαπράχθηκε στην επαρχία Πάφου, ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου και τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 2.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής 23 Αυγούστου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε θαλάσσιο σκάφος, ιδιοκτησία 57χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χωράφι στην περιοχή Έμπας, στην Πάφο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν στο θαλάσσιο σκάφος εκτεταμένες ζημιές.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καθώς και των Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά στο θαλάσσιο σκάφος είχε τεθεί κακόβουλα.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπρησμού, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 23χρονου υπόπτου, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 26 Αυγούστου από μέλη της Αστυνομίας, με δικαστικό ένταλμα, λίγο πριν τις 6.30 το απόγευμα. Ανακρινόμενος στο πλαίσιο των εξετάσεων ο 23χρονος φέρεται να ομολόγησε την διάπραξη του αδικήματος.


Σήμερα ο 23χρονος θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και αναμένεται να κατηγορηθεί.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.