Προσωρινό διάταγμα εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού EXTRA

Προσωρινό διάταγμα εναντίον της εταιρείας Κ.Κ. NEW EXTRA LIMITED, με το οποίο απαγορεύει στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ή NEW EXTRA να αναμεταδίδει και εκπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα του τηλεοπτικού της σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που μεταδίδεται υπό το σήμα MEGA, εξασφάλισε σήμερα η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ αναφέρει ότι προσέφυγε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, δια των δικηγόρων της Αιμιλιανίδης Κατσαρός ΔΕΠΕ και εξασφάλισε προσωρινό διάταγμα εναντίον της εταιρείας Κ.Κ. NEW EXTRA LIMITED, το οποίο απαγορεύει στον τηλεοπτικό σταθμό EXTRA ή NEW EXTRA να αναμεταδίδει και εκπέμπει με οποιονδήποτε τρόπο το τηλεοπτικό πρόγραμμα και σήμα του τηλεοπτικού της σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, που μεταδίδεται υπό το σήμα MEGA και των οποίων η AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ είναι ιδιοκτήτης και αποκλειστική δικαιούχος εκμετάλλευσης και/ή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Η ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καθιστά σαφές ότι όντας η μοναδική δικαιούχος των σχετικών δικαιωμάτων μετάδοσης του τηλεοπτικού προγράμματος και του σήματος MEGA, θα συνεχίσει να προβαίνει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες εναντίον κάθε παραβίασης των δικαιωμάτων της.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.