Προσπάθεια για διάνοιξη της Αρχαίας Λήδρας προς Λευκωσία – Αίτημα Δήμου Γερίου στα Ην. Έθνη

Συνάντηση με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών στο Λήδρα Πάλας  σε μια προσπάθεια να πεισθούν όπως βοηθήσουν στο διάνοιγμα της οδού  Αρχαίας Ληδρας που οδηγεί από το Γέρι στο παλιό δρόμο Λευκωσίας Λάρνακάς πίσω από το Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε ο Δήμος Γερίου όπως ενημερώνει μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών ενημερώθηκαν από το Δήμαρχο Νεόφυτο Παπαλαζάρου για το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει και την ανάγκη επίλυσης του.

Bgeri 4

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Δήμος Γερίου, από μετρήσεις που έγιναν γύρω στις 11.000 αυτοκίνητα σε ώρες αιχμής διακινούνται κάθε πρωί από το Γέρι προς Αγλαντζία, ενώ άλλα 14.000 οχήματα κατευθύνονται προς Αγλαντζιά από το Γενικό Νοσοκομείο μέσω Λεωφόρου Γλαύκου Κληρίδη.

Bgeri 1

«Οι εκπρόσωποι των Ηνωμένων Εθνών», αναφέρει ο Δήμος Γερίου, «έδειξαν κατανόηση στο πρόβλημα, ωστόσο εξέφρασαν κάποιες επιφυλάξεις κατά πόσο είναι δυνατό το άνοιγμα του δρόμου για λόγους ασφάλειας».

Bgeri 5

Οι εκπρόσωποι του Δήμου Γερίου παρακάλεσαν τους εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών όπως δουν το θέμα ανθρωπιστικά και ως μια αναγκαιότητα οι οδηγοί να μπορούν με άνεση να μεταβούνε στο χώρο εργασίας τους.

Αναμένεται τις επόμενες μέρες η απάντηση από τα Ηνωμένα Έθνη.

Bgeri 3

Bgeri 2

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.