Προσπάθησε να «στήσει» και το Sigma ο Νίκος Χριστοδουλίδης, αλλά δεν τα κατάφερε (βίντεο)

Προσπάθησε φαίνεται να «στήσει» και τον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ο Νίκος Χριστοδουλίδης σε προγραμματισμένο debate από τον Ιούλιο.. αλλά δεν τα κατάφερε.

Συγκεκριμένα, στην ψεσινή συζήτηση μεταξύ Αχιλλέα Δημητριάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου, που  μεταδόθηκε από το Sigma, ο τρίτος φιλοξενούμενος, Νίκος Χριστοδουλίδης, υποχρεώθηκε να συμμετέχει… από το studio του ΣΚΑΙ, αφού είχε φύγει για Αθήνα, παρόλο που είχε συμφωνήσει τη συμμετοχή του στο debate.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Γιάννης Καρεκλάς, σχολίασε αρνητικά το γεγονός  και μάλιστα ανέφερε ότι πρόκειται για μια παραδοξότητα. Οπως δήλωσε ο κ. Καρεκλάς  το πρόγραμμα των debate, ειχε εγκριθεί από τον Ιούλιο από όλα τα επιτελεία μεταξύ αυτών και του Νίκου Χριστοδουλίδη.  «Θα έπρεπε να το έχει υπόψη του αυτο» ο Νίκος Χριστοδουλίδης και το επιτελείο του.

Υπενθυμίζεται ότι ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ ο οποίος υποστηρίζεται και από την Αλληλεγγύη,  Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να αποφεύγει τα debate με άλλους ανθυποψηφίους του σαν …ο διάβολος το λιβάνι, αφού ακύρωσε όλα τα debate του μηνός Σεπτεμβρίου που είχε ήδη συμφωνήσει με το ΡΙΚ λέγοντας ότι θα βρίσκεται σε περιοδεία στην Κύπρο.

Στη συνέχεια και μετά από την «κατακραυγή» που δέχτηκε από την κοινωνία αλλά και από άλλους υποψηφίους  αναγκάστηκε να συμμετέχει σε ακόμη ένα debate τον Οκτώβρη.

 

 

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy