Πρώτη σε ταχύτητες η Cytamobile-Vodafone για δεύτερη συνεχή χρονιά

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Η Cyta, για δεύτερη συνεχή χρονιά, κέρδισε το βραβείο από την ΟΟΚLA ως το ταχύτερο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο επιβεβαιώνοντας την υπόσχεσή της για παροχή των πιο εξελιγμένων και αξιόπιστων τεχνολογιών ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής επικοινωνίας στον τόπο μας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δεδομένα των ανεξάρτητων αξιολογήσεων του παγκοσμίου κύρους οργανισμού OOKLA, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας της Cyta είναι το γρηγορότερο παγκύπρια, σε κάθε τεχνολογία, από 2G έως 4.5G. Οι μετρήσεις που έγιναν στην Κύπρο, κατέγραψαν τον μέσο όρο ταχύτητας λήψης δεδομένων των πελατών της Cytamobile-Vodafone σε 33.62Mbps (download speed).


Η υπεροχή της Cyta οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη διαθεσιμότητα γρήγορου ίντερνετ παντού, με γεωγραφική κάλυψη που ξεπερνά το 99,5% στην τεχνολογία 3G και 84% στην τεχνολογία 4G. Επίσης, καθοριστικής σημασίας είναι και η επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου υπερυψηλών ταχυτήτων 4.5G που ανεβάζουν τη μέγιστη θεωρητική ταχύτητα μέχρι και 1000Mbps. Ως αποτέλεσμα, το δίκτυο της Cyta κατατάσσεται ανάμεσα στα αρτιότερα και πλέον τεχνολογικά εξελιγμένα παγκοσμίως και η διάκριση από την OOKLA επιβεβαιώνει το γεγονός.

Trophyrender Fastest Mobile 1

Η σημαντική αυτή αναγνώριση αποτελεί σημείο αναφοράς για ολόκληρο τον τομέα τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, ενώ ταυτόχρονα, διαφοροποιεί και κατατάσσει την Κύπρο στην ομάδα των λίγων, ξεχωριστών κρατών, που διαθέτουν την απαραίτητη ψηφιακή συνδεσιμότητα, όχι μόνο στις αστικές, αλλά και στις αγροτικές περιοχές, πάντα προς όφελος του καταναλωτικού και επιχειρηματικού κοινού.

Δελτία Τύπου της Cyta και φωτογραφικό υλικό, μπορείτε να βρείτε, επίσης, στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/pr/pressreleases

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.