Πρώτη συνάντηση ΠτΔ με Γενικό Ελεγκτή

ΠτΔ – Γενικός Ελεγκτής Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχεται τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη. // PoR – Auditor General Presidential Palace, Lefkosia, Cyprus The President of the Republic, Mr Nikos Christodoulides, receives the Auditor General of the Republic, Mr Odysseas Michaelides.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας κ. Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Μιχαηλίδης δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι επρόκειτο για εθιμοτυπική συνάντηση, προσθέτοντας ότι «πιστεύω ότι ήταν πάρα πολύ εποικοδομητική, σε πολύ καλό κλίμα.

Πιστεύω οι στόχοι της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, το να αναδεικνύει προβλήματα είναι κάτι που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο εργαλείο για την Κυβέρνηση και για να προλαμβάνονται τα προβλήματα και εκεί που εκ των υστέρων διαπιστώνονται, να λαμβάνονται διορθωτικά μέτρα. Πιστεύω ότι οι προθέσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν στο να υπάρξει μια καλή συνεργασία της Υπηρεσίας μας με την Κυβέρνηση και ελπίζω ότι και στην πράξη θα αποδειχθεί ότι η συνεργασία αυτή θα αποδειχθεί αμοιβαία επωφελής και για τους δύο».

Ερωτηθείς αν υπήρξε κάποιο θέμα που κυριάρχησε στη συζήτηση, ο κ. Μιχαηλίδης απάντησε ότι «όχι, είχαμε διάφορα θέματα γενικού ενδιαφέροντος και σχεδιασμών. Εξήγησα και τον τρόπο που δουλεύει η Υπηρεσία μας, αν και ο κ. Πρόεδρος γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το θέμα, αφού ήταν Υπουργός προηγουμένως. Δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο, ούτε κάποια ατζέντα στη συνάντηση μας, ήταν ανταλλαγή απόψεων και αλληλοενημέρωση για τον τρόπο που και οι δύο θεωρούμε τις βάσεις αυτής της συνεργασίας».

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy