Προτίμησε το Μουντιάλ αντί την Ολομέλεια το ΡΙΚ – Έντονη αντίδραση από Στεφάνου και Αν. Δημητρίου

Τη δυσαρέσκεια της Προέδρου της Βουλής Αννίτας Δημητρίου προκάλεσε η απόφαση τΟΥ ΡΙΚ να μην μεταδώσει ζωντανά τη συνεδρία της Ολομέλειας της Βουλής που εξετάζει τον προϋπολογισμό του Κράτους για το νέο έτος, μετά και από σχετικό σχόλιο του ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου ο οποίος πριν την ομιλία του, έψεξε την απόφαση του ΡΙΚ, το οποίο μεταδίδει το παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, λέγοντας πως θα μπορούσε να γίνει διευθέτηση από το κανάλι προκειμένου να μεταδοθεί η συνεδρία από ένα εκ των δύο καναλιών του ΡΙΚ.

Παίρνοντας το λόγο η Αννίτα Δημητρίου, είπε πως είναι απαράδεχτο από το ΡΙΚ να μην μεταδώσει τη Βουλή ειδικά τη μέρα της συζήτησης του Προϋπολογισμού, τονίζοντας πως έχει δρομολογηθεί επιστολή από την Προεδρία της Βουλής προς το ΡΙΚ για το θέμα αυτό.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο κ. Στεφάνου είπε μετά από επιστολή που απέστειλε στο ΡΙΚ, σε σχέση με τον τερματισμό της μετάδοσης των ανακοινώσεων και δηλώσεων των κομμάτων από το δελτίο ειδήσεων των 14:00 ενημερώθηκε από το κρατικό κανάλι ότι αυτές τερματίστηκαν επειδή…δεν «έπαιζαν». Μάλιστα διερωτήθηκε ποιος είναι ο ρόλος του ΡΙΚ,  στο πλουραλισμό και την ενημέρωση όταν μάλιστα πριν λίγες μέρες το Σώμα ψήφισε ομόφωνα τον προϋπολογισμό του ΡΙΚ.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy