Προτίμηση σταυρού…

Δημοσκοπήσεις έκαναν εκτίμηση ακόμη και για τους σταυρούς προτίμησης και ποιοι υποψήφιοι βουλευτές από τα κόμματα εκλέγονται σε κάθε επαρχία.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΣίγουρα, εκείνος που θα εκλεγεί θα είναι εκείνος που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης την ημέρα της ψηφοφορίας και όχι στις δημοσκοπήσεις. Εξαρτάται βέβαια η εκλογή τους και από τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματά τους στην κάλπη.

Κάποιοι έχουν έγνοια για τα λεγόμενα «φαβορί», αλλά για τους Ακελιστές η πρώτη έγνοια είναι να βγει δυνατό και ισχυρό το ΑΚΕΛ μέσα από την κάλπη. Για το ΑΚΕΛ προέχει να υπερψηφιστούν οι πολιτικές του θέσεις. Σίγουρα, οι Ακελιστές θα κάνουν και τη δική τους επιλογή από τους 56 υποψηφίους.

Να επιλέξουν, όμως, μακριά από υποκειμενικά, συναισθηματικά, φιλικά ή οικογενειακά κριτήρια, αλλά με πολιτικό κριτήριο να έχουμε δυνατή και ισχυρή κοινοβουλευτική ομάδα που να εξυπηρετεί εντός και εκτός Βουλής τα συμφέροντα του απλού ανθρώπου, των νέων και των συνταξιούχων, των γυναικών, του εργάτη, του αγρότη, του γεωργού.

Κοκονής

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei