Πρωτογενή τομέα και εξυπηρέτηση από Δημόσιο συζήτησαν με ΠτΔ οι Ενωμένοι Κυνηγοί

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχεται τον Πρόεδρο του κινήματος «Ενεργοί Πολίτες - Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών Κύπρου» κ. Νικόλα Προδρόμου.

Θέματα που άπτονται του πρωτογενούς τομέα και της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι πολίτες κατά την εξυπηρέτησή τους από τη Δημόσια Υπηρεσία συζήτησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μαζί με το Κίνημα «Ενεργοί Πολίτες – Κίνημα Ενωμένων Κυνηγών Κύπρου». Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος του Κινήματος, Νικόλας Προδρόμου, είπε ότι συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν τον πρωτογενή τομέα, την αλιεία, το κυνήγι και πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του κόσμου.

Κάποια από τα προβλήματα που αναφέραμε στον Πρόεδρο, συνέχισε, αφορούν την κωλυσιεργία που παρατηρείται σε διαδικασίες της Δημόσιας Υπηρεσίας, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείται πολύς κόσμος είτε στα νοσοκομεία είτε σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy