Πρωτόκολλο για ρυθμίσεις στα οδοφράγματα, ανακοίνωσε η “ειδική επιτροπή” στα κατεχόμενα

Η πλατφόρμα οικονομικών οργανώσεων αποσκοπεί στο να υπογράψει αύριο πρωτόκολλο συνεργασίας με την «κυβέρνηση», με στόχο τη σύμπραξη «δημόσιου και ιδιωτικού τομέα» για να προβούν σε ρυθμίσεις και έργα υποδομής στα οδοφράγματα, προκειμένου να επιτευχθεί αποσυμφόρηση της κατάστασης που επικρατεί στις διελεύσεις από αυτά, ανακοίνωσε η βουλευτής» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (UBP) Ρεσμιγιέ Τσαναλτάι, επικεφαλής της «ειδικής επιτροπής», για επίλυση των προβλημάτων στα σημεία διέλευσης.


Σύμφωνα με το ΓΤΠ, τ/κ ΜΜΕ αναφέρουν ότι σε δηλώσεις της στον «Μπαϊράκ» η κ. Τσαναλτάϊ ανέφερε ότι με τις νέες ρυθμίσεις που θα γίνουν και τα έργα υποδομής, θα διευκολυνθούν οι διελεύσεις στα οδοφράγματα Αγίου Δομετίου, οδού Λήδρας, Περγάμου και Στροβιλιών.

«Τις τελευταίες ημέρες, παρατηρείται μεγάλη κίνηση σε συγκεκριμένα σημεία διέλευσης. Υπάρχουν άτομα που περιμένουν περίπου 1-1,5 ώρα. Πρωταρχικός στόχος είναι να μειωθεί η συμφόρηση στα σημεία διέλευσης και θεωρούμε ότι τα έργα υποδομών θα επιλύσουν τα προβλήματα», πρόσθεσε αναφέροντας ότι ανάμεσα στις ρυθμίσεις που θα γίνουν θα είναι και η πρόσληψη πρόσθετου προσωπικού.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.