Πολιτική πρόταση που θα στοχεύει στην επανένωση της πατρίδας, στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας

Το ΑΚΕΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για συνεργασία όλων των δυνάμεων της κοινωνίας που θέλουν μια άλλη Κύπρο, με σκοπό την ετοιμασία «πολιτικής πρότασης που θα στοχεύει στην επανένωση της πατρίδας, στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας».

Μιλώντας στα πλαίσια δημοσιογραφικής διάσκεψης  ο Άντρος Κυπριανού ανακοίνωσε ότι το ΑΚΕΛ αναλαμβάνει πρωτοβουλία για «συνεργασία όλων των δυνάμεων της κοινωνίας που θέλουν μια άλλη Κύπρο», με σκοπό την ετοιμασία «πολιτικής πρότασης που θα στοχεύει στην επανένωση της πατρίδας, στην ανασυγκρότηση της κοινωνίας και της οικονομίας».

«Αυτή την πρόταση θέλουμε να αρχίσουμε να διαμορφώνουμε μαζί με τις δυνάμεις εκείνες που έχουν όραμα για μια άλλη Κύπρο˙ για την επανένωση, την κοινωνική αλληλεγγύη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τα ανθρώπινα δικαιώματα˙ για εναλλακτικές προτάσεις που θα βάλουν τα θεμέλια για ένα διαφορετικό μέλλον για εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας», τόνισε.

Ανέφερε επίσης ότι «αυτή την πρόταση φιλοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να συνδιαμορφώσουμε με την πλειοψηφία της κοινωνίας για να τη θέσουμε στο επίκεντρο της συζήτησης στο προσεχές Τακτικό Παγκύπριο Συνέδριο του ΑΚΕΛ τον Ιούνη του 2020».

Κωνσταντίνος Ζαχαρίου