Πρωτοβουλία για ένα Δημοκρατικό Συνέδριο στην ΕΔΕΚ: Δεν μας δεσμεύουν οι επιλογές Μ. Σιζόπουλου

Δεν τη δεσμεύουν οι επιλογές του Μαρίνου Σιζόπουλου, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η “Πρωτοβουλία για ένα Δημοκρατικό Συνέδριο στην ΕΔΕΚ”.


Η Πρωτοβουλία αναφέρει ότι “ο Μ. Σιζόπουλος παρουσίασε τη σύναξη του Συνεδριακού την Τετάρτη ως συνέδριο αντιπροσώπων, για να βγει από τα αδιέξοδά του και να νομιμοποιήσει τις επιλογές του για τις προεδρικές εκλογές” και προσθέτει ότι “δεν μας αφορούν ούτε τα “συνέδριά” του ούτε οι επιλογές του μας δεσμεύουν με οποιοδήποτε τρόπο”, σημειώνοντας ότι ο κάθε ΕΔΕΚίτης που έχει συστρατευτεί με την Πρωτοβουλία “είναι ελεύθερος να επιλέξει ό,τι ο ίδιος νομίζει καλύτερο για τις προεδρικές εκλογές”.

Γίνεται αναφορά σε “ανοικτά ζητήματα που αφορούν τον κύριο Σιζόπουλο και τις παράξενες επιχειρηματικές δραστηριότητές του” και προστίθεται ότι η Εισαγγελία και η Αστυνομία έχουν την ευθύνη να τα διερευνήσουν σε βάθος με βάση τα όσα έχουν αποκαλυφθεί.

“Τα ερωτήματα που έχουν προκύψει για τα διπλά αγοραπωλητήρια έγγραφα καθώς και για την οικονομική και την ευρύτερη υπόσταση του μυστήριου Ιρακινού αγοραστή των οικοπέδων, ο οποίος εξασφάλισε κυπριακά διαβατήρια, είναι τεράστια”, προστίθεται, ενώ τίθεται το ερώτημα αν κάποιοι στην Εισαγγελία και στην Αστυνομία “προσπάθησαν να παρακάμψουν όλα τα ερωτήματα και να ραφοποιήσουν την υπόθεση”, καταλήγοντας ότι “ο φάκελος πρέπει άμεσα να κατέβει από το ράφι, όπου πονηρά τοποθετήθηκε και να ξανανοίξει”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.