Προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας, προκλήθηκαν το πρωί της Κυριακής (05/12), στην επαρχία Λάρνακας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, η Επαρχία Λάρνακας έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 30 κλήσεις για βοήθεια. Οι κλήσεις αφορούν πλημμυρισμένους υπόγειους – ημιυπόγειους χώρους και υποστατικά, αποπαγιδεύσεις οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους και ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων.
Σύμφωνα με τον κ. Κεττή, έχει ανακληθεί προσωπικό, ενώ εργάζονται επί του παρόντος 3 συνεργεία από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και έχουν ενημερωθεί για υποστήριξη στη προσπάθεια βοήθειας του κοινού οι επηρεαζόμενοι Δήμοι και Κοινότητες, καθώς επίσης η Αστυνομία και η Πολιτική Άμυνα.
Όπως σημειώνει ο κ. Κεττής, επηρεάστηκαν περισσότερο ο Δήμος Δρομολαξιάς – Μενεού και η Κοινότητα Κιτίου.
Εξάλλου, σύμφωνα με την Αστυνομία, κλειστός είναι ο δρόμος Περβολιών-Μαζωτού, στη Λάρνακα λόγω συσσώρευσης νερού σε σημεία του δρόμου, μετά την έντονη βροχόπτωση.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News
Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.