Προβλήματα στο οδικό δίκτυο λόγω καιρικών συνθηκών

Προβλήματα συνεχίζουν να παρατηρούνται στο οδικό δίκτυο, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, με την Αστυνομία να συστήνει την προσοχή στους οδηγούς.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή και νέο βαθύ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται την Τρίτη. Το ύψος του χιονιού στην πλατεία του Τροόδους, ήταν 45 εκατοστά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία, κλειστός για την τροχαία κίνηση παραμένει ο δρόμος Γαλαταριάς – Σαλαμιού, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Ξερού, καθώς και ο δρόμος στο γεφύρι του ποταμού Τζιελεφού, από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα (Εκδρομικός χώρος).

Εξάλλου, στην Περιοχή Τροόδους επικρατεί ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη

Στο διαμέρισμα Μόρφου οι δρόμοι που είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, αλλά ολισθηροί, είναι οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς, Προδρόμου – Λεμύθου, Προδρόμου – Τροοδίτισσας – Πλατρών, Πεδουλά – Μουτουλλά,
Καλοπαναγιώτη – Μουτουλλά, Αγίου Δημητρίου – Παλιόμυλου – Λεμύθου – Καμιναριών – Τριών Ελιών, Καλοπαναγιώτη – Γερακιών – Κύκκου.

Η Αστυνομία προτρέπει όσους θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τον Κώδικα οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών, προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.