Προβληματικός ο αγγειογράφος στο νοσοκομείο ΛεμεσούΣε αφάνταστη ταλαιπωρία υποβάλλονται εκατοντάδες ασθενείς

 

Το πολύ σοβαρό ζήτημα που δημιουργείται με τον συνεχώς προβληματικό αγγειογράφο στο νοσοκομείο της Λεμεσού, και γενικότερα με τα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν το βασικό δημόσιο νοσηλευτήριο της πόλης, θέτει για μια ακόμα φορά ο βουλευτής Λεμεσού του ΑΚΕΛ, Γιώργος Γεωργίου, ζητώντας από την κυβέρνηση, και ειδικότερα από το Υπουργείο Υγείας, να κάνει τα αυτονόητα, ώστε να εκλείψει ή έστω να ελαχιστοποιηθεί η αφάνταστη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται εκατοντάδες ασθενείς.

Με σχετική επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Κωνσταντίνο Ιωάννου, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ παραθέτει το πρόβλημα που υπάρχει ζητώντας την παρέμβασή του, ώστε να επιδιορθωθεί ο αγγειογράφος και να επιλυθεί το ζήτημα το ταχύτερο δυνατό.

Αναφέροντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το συγκεκριμένο πρόβλημα με τον αγγειογράφο, αλλά είναι κάτι που συνεχώς διαιωνίζεται, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται καθημερινά οι ασθενείς, καθώς δημιουργείται πλέον λίστα αναμονής με επικίνδυνη προοπτική, ο κ. Γεωργίου επισημαίνει το γεγονός ότι το όλο θέμα αφορά ασθενείς που έχουν πάρει ραντεβού σε ένα χρόνο για να υποβληθούν σε εγχείρηση. Εκ των πραγμάτων, όπως υποδεικνύει, «δημιουργούνται κίνδυνοι, ακόμα και πιθανότητα απώλειας ζωής μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις».

Ο Γιώργος Γεωργίου ζητά από τον κ. Ιωάννου να ασκήσει όλη την επιρροή του ώστε το Υπουργείο Υγείας να προχωρήσει άμεσα στον πλήρη εξοπλισμό του Νοσοκομείου Λεμεσού και να αποφευχθούν περαιτέρω δυσάρεστες καταστάσεις.

Χρήστος Χαραλάμπους