Ψάχνουν να βρουν 6ο υποψήφιο στον ΔΗΣΥ για την Λάρνακα μετά την απόσυρση του Ανδρέα Τταουξιή

Σε αναζήτηση του έκτου υποψηφίου που θα πληρώσει την κενωθείσα θέση του μέχρι πρότινος υποψηφίου του ΔΗΣΥ στην Λάρνακα, Ανδρέα Τταουξιή είναι από σήμερα ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Η ανακοίνωση:

Όπως γνωστοποίησε ο υποψήφιός μας κ. Ανδρέας Τταουξιής, αποσύρει την υποψηφιότητά του για τις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές λόγω της παραπομπής του στο δικαστήριο με απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, απόφαση η οποία είναι καθόλα σεβαστή.

Δεν εισερχόμαστε σε καμία περίπτωση στην ουσία της υπόθεσης, αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους το τεκμήριο της αθωότητας όπως και η τελική απόφαση του Δικαστηρίου όποια κι αν είναι αυτή.

Στην αποψινή έκτακτη συνεδρίαση το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού ως προς την αναπληρωματική εσωκομματική διαδικασία της Επαρχίας Λάρνακας αποφάσισε τα εξής βάσει του καταστατικού του κόμματος:

Λόγω της κενωθείσας θέσης στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας γίνονται δεκτές αιτήσεις υποβολής ενδιαφέροντος μέχρι και τη Δευτέρα 10/5/2021 η ώρα 12 το μεσημέρι.

Βάσει του ενδιαφέροντος που θα προκύψει, θα ενεργοποιηθούν και οι σχετικές ρήτρες του καταστατικού της παράταξης. Δεδομένης της κατάθεσης στον Έφορο Εκλογών των υποψηφιοτήτων στις 12/05/2021 η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί το αργότερο στις 11/05/2021.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.