Πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τιμές που ξεκινούν από μόλις 43 ευρώ

Γραφικά στενά της Πλάκας της Αθήνας, μια βόλτα στην αθηναϊκή ριβιέρα, μία ποδηλατάδα στην παραλία της Θεσσαλονίκης με θέα το Θερμαϊκό, και ένα ξέφρενο nightlife στα urban μπαράκια, είναι μόλις ένα κλικ μακριά, με μια επίσκεψη στα olympicair.com και aegeanair.com ή μέσω του AEGEAN app.

Ταξιδέψτε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τιμές που ξεκινούν από μόλις 43 ευρώ!
Κλείστε τώρα εώς και τις 15/10/2018 για ταξίδια από 25/10/2018 έως και 31/03/2019.

Όροι & Προϋποθέσεις:

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Λάρνακα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η χαμηλότερη διαθέσιμη τιμή απλής μετάβασης ξεκινά από 48€ για πτήσεις από Λάρνακα για Αθήνα και από 43€ για πτήσεις από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη. Οι τιμές με επιστροφή ξεκινούν από 107 ευρώ για Λάρνακα-Αθήνα-Λάρνακα και από 104 ευρώ για Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα olympicair.com και aegeanair.com έως και την 15.10.2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 25.10.2018 έως και 31.03.2019.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο GoLight.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.