Λακατάμια: Τι διερευνά η Αστυνομία για τα δύο πτώματαΗ αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον ψεσινό φόνο και αυτοχειρία που έγινε στη Λακατάμια

Σύμφωνα με Αστυνομική ανακοίνωση διερευνάται υπόθεση φόνου με θύματα την Νίκη Σιεφταλή, 44 χρόνων και τον Χριστάκη Χριστοδούλου, 56 χρόνων.

Μιλώντας στον Άστρα ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε ότι η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα που έγινε το συμβάν, ύστερα από πληροφορία λήφθηκε από συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των θυμάτων.

Το συμβάν, πρόσθεσε ο κ. Ανδρέου, φαίνεται να έγινε γύρω στις 9.30 το βράδυ και θύματα είναι ζεύγος Ε/κυπρίων, μία γυναίκα ηλικίας 44 ετών και έναν άντρα ηλικίας 56 ετών.

Με βάση τις πρώτες ενδείξεις, ανέφερε, φαίνεται ότι ο ένας σκότωσε τον άλλον και ύστερα έστρεψε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του.

Αύριο, πρόσθεσε, θα γίνει και η νεκροτομή η οποία θα καταδείξει ποιος ήταν αυτός που πυροβόλησε τον άλλον.

Μέχρι στιγμής, ανέφερε, αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση.

Όπως προκύπτει από τις μαρτυρίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, στο διαμέρισμα διέμενε ο 56χρονος, τον οποίο επισκέφθηκε η 44χρονη, χωρίς, όμως, μέχρι στιγμής να διευκρινίζεται εάν είχαν ραντεβού ή τον αιφνιδίασε με την παρουσία της.

Με βάση, πάντα, τις μαρτυρίες, τα δύο θύματα ήταν ζευγάρι και τον τελευταίο καιρό βρίσκονταν σε διάσταση.

Πηγή: Άστρα/Διάλογος