Πυρά Δαμιανού κατά ΔΗΚΟ – Κάνει κριτική στην Κυβέρνηση και στηρίζει τον βασικό της παίκτη

Μετά από δέκα χρόνια διακυβέρνησης, ένα κούρεμα καταθέσεων και την κατάρρευση του Συνεργατισμού η κυβέρνηση δεν μπορεί να πανηγυρίζει ότι παραδίδει υγιή δημόσια οικονομικά, τόνισε μιλώντας στον Άστρα η αναπληρώτρια πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Χριστιάνα Ερωτοκρίτου.

Όλα όσα επιτεύχθηκαν, σημείωσε, ήταν αποτέλεσμα αντιλαϊκής προσέγγισης και στο τέλος της ημέρας αυτός που έχουν καταφέρει με τη δική του θυσία να πετύχει την παραμονή μέσα σε κάποιους δημοσιονομικούς κανόνες είναι ο ίδιος ο Κυπριακό λαός.


Όσον αφορά την κριτική που ασκείται στην διακυβέρνηση Αναστασιάδη από το ΔΗΚΟ ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Άριστος Δαμιανού, υπέδειξε ότι εκ των πραγμάτων πρέπει το Δημοκρατικό Κόμμα να απαντά πως είναι δυνατό να στηρίζει ένα από τα βασικά γρανάζια, έναν από τους πρωταγωνιστές για 9 χρόνια της διακυβέρνησης Αναστασιάδη.

Ο κ. Δαμιανού πρόσθεσε ότι το να καυτηριάζεις τις οικονομικές πολιτικές μιας διακυβέρνησης αλλά να υποστηρίζεις τον βασικό παίχτη του προεδρικού και του Νίκου Αναστασιάδη που χέρι-χέρι με τον Αβέρωφ Νεοφύτου διαμόρφωσαν τις αποφάσεις της κυβέρνησης είναι μια πολύ μεγάλη πολιτική παραδοξότητα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.