«Πυρά» κατά Νίκου Αναστασιάδη από τον «δήμαρχο» της κατεχόμενης Λευκωσίας για ανάκληση διαβατηρίων

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Έλα στο Google News

Ο «δήμαρχος» της κατεχόμενης Λευκωσίας Μεχμέτ Χαρμαντζί, σχολιάζοντας σήμερα με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, τη δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη ότι «δεν μπορούν να είναι κάτοχοι διαβατηρίων της Κυπριακής Δημοκρατίας, όσοι δεν την αναγνωρίζουν», ισχυρίστηκε ότι «αυτές οι ιδιότροπες και σοβινιστικές απόψεις και πρακτικές δεν έχουν ωφελήσει ούτε και πρόκειται να ωφελήσουν κανένα».

Όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Χαρμαντζί στις δηλώσεις του υποστήριξε επίσης ότι οι δηλώσεις Αναστασιάδη «δεν έχουν καμιά νομική βάση και είναι δηλώσεις πατριδοκαπηλίας».

Κατηγορώντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ότι ο ίδιος και πολιτικοί υποστηρικτές του είναι «οι κύριοι υπαίτιοι για τη σημερινή  κατάσταση», ο Χαρμαντζί αναφέρθηκε στην πρόθεση του να «αφαιρέσει την υπηκοότητα των πολιτών του που δεν αναγνωρίζουν το Σύνταγμα», καλώντας τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να ξεκινήσει πρώτα από τον εαυτό του.

«Ξεκίνα πρώτα από εσένα κ. Νίκο», έγραψε στην ανάρτηση του ο Χαρμαντζί, υποστηρίζοντας ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί στη βάση αυτών των δηλώσεων θα ανοίξει το δρόμο για πολύ μεγαλύτερα προβλήματα.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.