Πυρά κατά Σιζόπουλου από τους 4 διαγραφέντες – «Θλιβερός αρχηγός-Τίτλος τιμής η διαγραφή μας από αυτόν»

Απάντησαν «πυροβολώντας» κατά του Μαρίνου Σιζόπουλου  οι τέσσερις διαγραφέντες από την ΕΔΕΚ αποκαλώντας τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ «θλιβερό αρχηγό με την ακολουθία του» οι οποίοι «αυτοανακηρύχθηκαν “πρόεδρος και ηγεσία” μέσα από την φαρσοκωμωδία της μάζωξης του Μάη 2022, την οποία ονόμασαν συνέδριο».

Σε επιστολή που κοινοποίησαν στα Μέσα, οι τέσσερις διαγραφέντες, Μιχάλης Γεωργιάδης – τέως Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κωστής Ευσταθίου – Βουλευτής ΕΔΕΚ, Ντίνος Μιχαήλ – πρώην Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής και  Γιάννης Πιερίδης – τέως μέλος του Πολιτικού Γραφείου αναφέρουν πως δεν προκάλεσαν έκπληξη, «σε όσους ασχολούνται ακόμα με την ΕΔΕΚ, οι προσχεδιασμένες και προγραμματισμένες “διαγραφές” από τον Σιζόπουλο και την ομάδα του».

Αιτία γι’ αυτές ήταν η σταθερή εναντίωσή μας στις αυθαιρεσίες και τις διαλυτικές μεθοδεύσεις της ομάδας Σιζόπουλου και η αφορμή ήταν η προσήλωσή μας στις διαχρονικές θέσεις της ΕΔΕΚ που αγαπήσαμε και που η ομάδα ξεπούλησε στο παζάρεμα μιας καρέκλας, αναφέρουν οι τέσσερις.

Τα τέσσερα πρώην, πλέον, στελέχη του κόμματος αναφέρουν ταυτόχρονα πως «δεν είχαμε πρόθεση να ασχοληθούμε με τον θλιβερό αρχηγό και την ακολουθία του, οι οποίοι αυτοανακηρύχθηκαν “πρόεδρος και ηγεσία” μέσα από την φαρσοκωμωδία της μάζωξης του Μάη 2022, την οποία ονόμασαν συνέδριο».

«Οι τελευταίες όμως αναφορές του ιδίου στην εμφανιζόμενη ως Κεντρική Επιτροπή περί “αποστατών” καταδεικνύει και την άγνοια του και την παντελή έλλειψη πολιτικού υποβάθρου στις δηλώσεις και ενέργειες του. Αποστάτης είναι αυτός που λοξοδρομεί και διαγράφει την ιστορία του και όχι αυτός που παραμένει προσηλωμένος στις αρχές του».

Στην πορεία μας στην ΕΔΕΚ αποκτήσαμε δύο πολύ σημαντικούς τίτλους τιμής.  Ο πρώτος ήταν η εγγραφή μας στην ΕΔΕΚ του Λυσσαρίδη, ο δεύτερος τίτλος τιμής είναι η διαγραφή μας από τον Σιζόπουλο, υπογραμμίζουν τέλος.

 

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.