Πυρκαγιά σε διαμέρισμα αναστάτωσε πολυκατοικία – Εκτεταμένες ζημιές

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 18ης Οκτωβρίου 2021 μέχρι και τις 06.00 της 19ης Οκτωβρίου 2021 ανταποκρίθηκε σε 27 κλήσεις για βοήθεια, 17 πυρκαγιές και δέκα ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 23.57 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης πολυκατοικίας στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Ακρόπολης ‘Λοχία Σπύρου Τταντή’ με δύο πυροσβεστικά οχήματα  και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00.21. Από την πυρκαγιά το διαμέρισμα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς δεν υπήρχε κανένας μέσα στο διαμέρισμα. Οι ένοικοι των άλλων διαμερισμάτων εξήλθαν με ασφάλεια και δεν κινδύνευσαν. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 04.31 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε δύο οχήματα μάρκας Nissan Terrano και μάρκας Hummer τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στον ισόγειο χώρο στάθμευσης τριώροφης πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Λακατάμια. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 05.04. Από την πυρκαγιά τα οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ ζημιές υπέστη και η βαφή του χώρου στάθμευσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.