“Έφυγε” και δεύτερος ασθενής που υπεβλήθη σε εγχείρηση καταρράκτη – Ακόμα να ολοκληρωθούν οι έρευνες

Απεβίωσε χθες άλλη μια ασθενής που ακριβώς πριν ένα χρόνο υπεβλήθη σε επέμβαση καταρράκτη σε Ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Λευκωσία και έχασε το ένα της μάτι.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΠρόκειται για την Χριστούλλα Στρατή 79 ετών και είναι η 2η ασθενής που χάνει τη ζωή της.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ ο Πάτερ Ραφαήλ είπε ότι οι συγγενείς απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

Στον Αλφα Κύπρο ανέφερε οτι”Και από την στιγμή που το πιστοποιητικό θανάτου, μου λέει πολυοργανική ανεπάρκεια και καρδιακή ανεπάρκεια, μπορώ κάλλιστα να βγάλω το συμπέρασμα και να πω ότι αυτό το ψυχολογικό και η μόλυνση που υπήρχε να επηρέασε τα ζωτικά της όργανα”, είπε συγκεκριμένα.

Η οικογένεια και συγγενείς της 79χρονης, απαιτούν να αποδοθούν ευθύνες καθώς και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

“Θα τους δικαιώσω και τους 8. Όσο ζω και αναπνέω με όλη μου την δύναμη, δεν θα επιτρέψω από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να πουν ότι δεν δικαιώνονται αυτοί οι άνθρωποι”, τόνισε ο Πάτερ Ραφαήλ.

Τέσσερις από τους οκτώ ασθενείς που υπεβλήθησαν σε αυτή την επέμβαση έχασαν την όραση τους ενώ οι άλλοι 4 αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στα μάτια.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος θα δικαιώσει και τους 8, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όσο ζει και αναπνέει δεν θα επιτρέψει από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο να πουν ότι δεν δικαιώνονται αυτοί οι άνθρωποι.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.