Ο κ. Άθως Αντωνιάδης, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΚΟ απεκάλυψε στη Χαραυγή ότι ήταν η κα. Θεοχάρους που εξέφρασε το ενδιαφέρον της να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

Η κα. Θεοχάρους απαντώντας σε ερώτηση της Χαραυγής αν η συζήτηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τις Ευρωεκλογές ξεκαθάρισε κατά πόσο η ενδεχόμενη συμπερίληψή της στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ για τις Ευρω-εκλογές ως άτομο ή εκπροσωπόντας την Αλληλεγγύη, ανέφερε ότι θα ήταν προδοσία για το κόμμα της, κάτι τέτοιο και πως αν τελικά υπάρξει κατάληξη με δεδομένο το δυνατό ενδεχόμενο, η συνεργασία θα είναι μεταξύ των δύο κομμάτων. Σημείωσε ότι η απόφαση του Εκτελεστικού Γραφείου για το θέμα θα επικυρωθεί από τα σώματα του κόμματος, και τελικώς από το Συμβούλιό του.

Η δήλωσε της κα Θεοχάρους για συνεργασία με το ΔΗΚΟ δεν συνάδει με αυτή του κ. Αντωνιάδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι το ΔΗΚΟ κατεβαίνει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές και ότι δεν τίθεται θέμα συνεργασίας με άλλα κόμματα. Στόχος του κεντρώου χώρου, σημείωσε ο κ. Αντωνιάδης είναι η διατήρηση των δύο εδρών στην Ευρω-βουλή, κάτι που διασφαλίζεται με την απόφαση αυτή του κόμματος του. Η κα. Θεοχάρους, ανέφερε ο κ. Αντωνιάδης, είναι ευπρόσδεκτη στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ ως προσωπικότητα, αν το επιθυμεί η ίδια και το κόμμα της. Πρόσθεσε ότι ο Ν. Παπαδόπουλος ζήτησε την απάντηση της κα. Θεοχάρους άμεσα, αφού το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί.

Μάλιστα, ο κ. Αντωνιάδης, απεκάλυψε ότι ήταν η κα. Θεοχάρους που απεκάλυψε το ενδιαφέρον της να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ