“Καραντίνα”-Η «φανταστική» επινόηση από τον Στέλιο Παπαμιχαήλ που θα λατρέψεις

Μια πρωτότυπη ιδέα την οποία είχε ο 29χρονος Στέλιος Παπαμιχαήλ από τη Λευκωσία μας κέντρισε το ενδιαφέρον και σας την παρουσιάζουμε. 

Ο Στέλιος έβαλε όλη του την… τέχνη και το μεράκι και ετοίμασε ένα άκρως ενδιαφέρον project εν ονόματι Καραντίνα. Ένα παιχνίδι το οποίο δεν είναι πραγματικό αλλά προϊόν φαντασίας. 

Πολύ φαντασία έχει ο 29χρονος Στέλιος ο οποίος σπούδασε Γραφική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας ενώ έχει μεταπτυχιακό στην Ψηφιακή Τέχνη και Σχεδιασμό.

Ο κ. Παπαμιχαήλ πέρασε στο επόμενο στάδιο μετά το makeover της Κυπριακής λίρας και όπως μας είπε έρχονται και άλλα ενδιαφέροντα project.

Μιλώντας στο dialogos.com.cy ο 29χρονος γραφίστας εξήγησε ότι το λογότυπο του «φανταστικού» αυτού παιχνιδιού βασίζεται στον παροξυσμό που υπήρξε στην αγορά χαρτιού υγείας ανά το παγκόσμιο στο άκουσμα της ανακοίνωσης για την καραντίνα.

Οι τοποθεσίες που μπορούν να αγοράσουν οι παίκτες απορρέουν από τους προορισμούς που οι Κύπριοι επισκεφθήκαμε κατά την διάρκεια της καραντίνας. Οι τοποθεσίες χωρίζονται σε 8 κατηγορίες οι οποίες είναι Χωριά, Πλατείες, Μονοπάτια της Φύσης, Φράγματα, Γέφυρες, Καταρράκτες, Πάρκα και Ποτάμια. Μερικοί από τους προορισμούς αυτούς είναι ο καταρράκτης του Μιλλομέρη, τα Τεισιά της Μαδαρής το γεφύρι του Τζιελεφού, το πάρκο Αθαλάσσας, το φράγμα του Κούρη, η πλατεία Ελευθερίας, ο ποταμός Γιαλιάς και το Όμοδος.

Στο παιχνίδι μπορείς να αγοράσεις Είδη Πρώτης Ανάγκης όπως είναι η Μάσκα προστασίας, γάντια μιας χρήσης, Αντισηπτικό και φυσικά Χαρτί υγείας.

Η Κυβέρνηση μοιράζει τα χαρτονομίσματα (χαρτιά υγείας) στους παίκτες και ο αγώνας για επιβίωση στον κόσμο της καραντίνας ξεκινά.

Στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ μπορείς να χτίσεις Σπίτια και Νοσοκομεία.

Στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ μπορείς να πάρεις Πρόστιμο για μη χρήση μάσκας ή μη αποστολής μηνύματος για κατ’ εξαίρεση μετακίνηση,να μπεις Καραντίνα, να κάνεις Τεστ Κορονοϊού, Θερμομέτρηση αλλά και να κάνεις Δωρεάν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Τέλος στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ υπάρχουν 2 κατηγορίες καρτών οι οποίες χωρίζονται στην Επιδημιολογική Ομάδα και στα Διατάγματα.

Οι κάρτες αυτές μπορούν να καθορίζουν την εξέλιξη του παιχνιδιού!

Σκοπός του παιχνιδιού εκτός από το να περνάμε λίγο πιο ξέγνοιαστα και ευχάριστα αυτό τον εγκλεισμό είναι να μάθουμε και στους μικρούς μας φίλους τι είναι η πανδημία και πως μπορούμε να προστατευτούμε αφήνοντας για λίγο πίσω τις οθόνες των υπολογιστών και κινητών χρησιμοποιώντας έξυπνα την καραντίνα προς όφελος μας αλλά και δικό τους.

Στέλνοντας μάλιστα και τα σωστά μηνύματα της τήρησης των μέτρων αλλά και της αυτοπροστασίας!

6 ΠΙΟΝΙΑ
Χαρτί Υγείας, Μάσκα, Γάντι, Καρότσι, Καναπές και Αντισηπτικό!

karantina4

ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ
​​​​​​​Χωριά, Πλατείες, Μονοπάτια, Φράγματα, Γεφύρια, Καταρράκτες, Πάρκα και Ποτάμια.
Οι προορισμοί που προτίμησαν οι Κύπριοι εν καιρώ πανδημίας!

karantina3

karantina7

karantina8

karantina9

karantina11

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
Αξίας των 1,5,10,20,50,100 & 500 χαρτιών υγείας!

karantina6

26 ΚΑΡΤΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
22 ΚΟΤΣΙΑΝΙΑ / 4 ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ / 2 ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ
karantina5

32 ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ​​​​​​​
16 ΚΑΡΤΕΣ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ 16 ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ
karantina10

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ !

“Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε αντιγραφή, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του παιχνιδιού, χωρίς την προηγούμενη άδεια του δημιουργού, αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις Περί του Δικαιώματος Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων Νόμος 1976 (Ν.59/1976).¨

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.