Παράθυρα/Ορίζοντας

Μείνε Δίπλα μου διαδικτυακά από τη Θεατρική Ομάδα Persona

Η Θεατρική Ομάδα Persona παρουσιάζει την παραγωγή, “Μείνε Δίπλα μου” των Κώστα Σιλβέστρου, Χριστίνας Κωνσταντίνου και Πάνου Μακρή, σε σκηνοθεσία και τελική δραματουργική επεξεργασία Κώστα Σιλβέστρου, για πρώτη φόρα μέσω online streaming.

Μία αλληγορική θεώρηση του “Νεαρού Βασιλιά” του Όσκαρ Ουάιλντ, μέσα από τον φακό της σύγχρονης σκληρής πραγματικότητας. Μια παράσταση που γεννήθηκε στην καρδιά της πανδημίας με μαύρο χιούμορ και κυνική διάθεση, με το παράλογο, και το οξύμωρο να έχουν την πρώτη θέση. Οι άνθρωποι εγκλωβίζονται και ζουν ολοένα και πιο παρασιτικά στην ανέχεια και την ένδεια, χωρίς διεξόδους διαφυγής.Το αδηφάγο κοινωνικό σύστημα αδυνατεί να προσφέρει λύσεις. Οι κώδικες ηθικής ανατρέπονται από την ίδια την ανάγκη.

Δυο αδέρφια στην επαρχία, παρατημένα στο έλεος της τύχης, έχοντας χάσει τη μητέρα τους από ανίατη ασθένεια, αποφασίζουν, μετά από πολλή σκέψη, να πραγματοποιήσουν την τελευταία της επιθυμία. Ο θάνατός της κι η στερνή παράκλησή της -ακραία, παράδοξη, ωμή και μακάβρια- δίνει σ’ αυτήν μια επ’ αόριστον παράταση στα εγκόσμια, και στους ίδιους, μια μοναδική ευκαιρία για επιβίωση.

Ομάδα Δραματουργίας: Κώστας Σιλβέστρος, Χριστίνα Κωνσταντίνου, Πάνος Μακρής Σκηνοθεσία-Τελική Δραματουργική επεξεργασία: Κώστας Σιλβέστρος, Σκηνικά-Κοστούμια: Σοσάννα Τομάζου, Μουσική: Δημήτρης Σπύρου, Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεσίλια Τσελεπίδη

Κινηματογραφική Σκηνοθεσία: Αντρέας Κυριάκου, Κινηματογράφηση: Έκτορας Παπαγεωργίου, Ηχοληψία-Σχεδιασμός Ήχου: Μάριος Μηνά

20, 21, 22 και 23 Φεβρουαρίου 2021

Οnline μέσω του www.soldoutticketbox.com,

  • Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη από τις 7 το βράδυ και για 24 ώρες ανάλογα με την ημέρα που θα επιλέγει ο θεατής.
  • Πληροφορίες: 70000138

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.