Παράθυρα/ Ορίζοντας

Ντεστίνυ του Άκη Δήμου στην Κύπρο

Το έργο “ΝΤΕΣΤΙΝΥ” του πολυγραφότατου συγγραφέα Άκη Δήμου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων, βαθιά υπαρξιακή, που μέσα από τη στάση ζωής και τις επιλογές των ηρωίδων της, αναζητά απαντήσεις για το μεγαλύτερο βάσανο του ανθρώπου από γεννήσεως κόσμου. Τον Έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΥπόθεση:  Ένα αυγουστιάτικο βράδυ σε ένα μπαλκόνι, στην Αθήνα, η Άννα και η Ρεβέκκα, θα βρεθούν αντιμέτωπες με το πεπρωμένο τους και θα κληθούν να αποφασίσουν ανάμεσα σε γλυκό καρυδάκι ή αντζούγιες, Mahler ή George Michael, Δύση ή Ανατολή και να μείνουν ή να φύγουν. Διλήμματα φαινομενικά εύκολα, που απαιτούν όμως θάρρος και αυταπάρνηση για ν’ απαντηθούν. Στην εποχή που ο έρωτας και η ανθρώπινη επαφή κινδυνεύουν να καταλήξουν μουσειακά εκθέματα, αποστειρωμένα, μέσα σε άψυχα κλουβιά από οθόνες, η Άννα και η Ρεβέκκα επιμένουν να αναζητούν ακόμα τη μυρωδιά και το άγγιγμα της σάρκας.

Συντελεστές
Κείμενο: Άκης Δήμου
Σκηνοθεσία: Στέλιος Καλλιστράτης, Σκηνικά/Κοστούμια: Μιράντα Θεοδωρίδου, Μουσική επιμέλεια: Αντρέας Παντελή, Φωτογραφίες: Χάρης Ιωάννου, Τεχνική υποστήριξη: Λήδα Καράγιαννη
Πρωταγωνιστούν: Πηνελόπη Βασιλείου, Ιωάννα Κορδάτου

 

 Wherehaus612, Λευκωσία,

10, 11, 12, 13 Οκτωβρίου στις 20:30

Τεχνοχώρος ΕΘΑΛ, Λεμεσός,

16 Οκτωβρίου στις 18:00 και 20:30

  • Πληροφορίες: 97727647
  • Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com.cy
  • Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.