Παράθυρα/ Oρίζοντας / Φωτογραφία από λεπτομέρεια του έργου «Digger»  από τον Αλέξανδρο Βασμουλάκη

The Excluded Form, όπου δημόσιος χώρος και κοινό διασταυρώνονται

Ο καλλιτεχνικός σύνδεσμος Cathrine είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το πρότζεκτ The Excluded Form. Το πρότζεκτ παρέχει ένα τόπο συνάντησης όπου δημόσιος χώρος και κοινό διασταυρώνονται στην εικαστική παρέμβαση του καλλιτέχνη, Αλέξανδρου Βασμουλάκη. Η εγκατάσταση τοποθετείται στην πρόσοψη του κτιρίου, γνωστό από τη δεκαετία του 1980 ως ξενοδοχείο Aquamarina, το οποίο βρίσκεται υπό ανακαίνιση για να επαναλειτουργήσει ως Hotel Nyx.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΤο συγκεκριμένο εργοτάξιο έχει επιλεγεί στο παραλιακό μέτωπο της «νέας» Λεμεσού ως ο τόπος και η πλατφόρμα μιας συνάντησης ανάμεσα στο μεγάλης κλίμακας έργο του καλλιτέχνη με τίτλο “Digger” και τους περαστικούς, αυτούς τους ίδιους τους συμμετέχοντες στον περιβάλλοντα χώρο. Στόχος της δράσης The Excluded Form είναι να ενεργοποιήσει μια άμεση συζήτηση μεταξύ της εγκατάστασης “Digger” και του ίδιου του κοινού.

Ιδρυτικά μέλη του συνδέσμου Cathrine είναι οι εικαστικοί Έλενα Κοτασβίλι και Αλέξης Βαγιανός και η δημιουργική ομάδα του πρότζεκτ περιλαμβάνει τους: Eudes Ajot (Επιμελητή), Αλέξη Παπαδόπουλο (Αρχιτέκτονα), Μαρία Πετρίδη (Ανεξάρτητη συγγραφέα).

Εγκαίνια: 3 Δεκεμβρίου 2021, 18:00

Απέναντι από το κτίριο AquaMarina

στο παραθαλάσσιο πάρκο του Μόλου, Λεμεσός

 

Λεζαντα: Φωτογραφία από λεπτομέρεια του έργου «Digger»  από τον Αλέξανδρο Βασμουλάκη

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.