Ράγιος: «Δεν με σεβάστηκε η Ανόρθωση…»

Απογοητευμένος με την πρόταση της Ανόρθωσης για ανανέωση της συνεργασίας τους δηλώνει ο Ρούμπεν Ράγιος. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active», ο Ισπανός μέσος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι με την προσφορά που του έγινε ένιωσε πως δεν τον σεβάστηκαν.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei«Μου έκαναν μια πρόταση για την οποία ένιωσα πολύ απογοητευμένος. Μετά από τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση και μετά από αυτή τη σεζόν που περάσαμε όλοι μαζί… Ήταν η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου. Δεν έκαναν την καλύτερη προσφορά μετά από αυτή τη σεζόν που είχα και ένιωσα πολύ απογοητευμένος με αυτή την προσφορά», ανέφερε ο Ράγιος στην αρχική του τοποθέτηση και πρόσθεσε: «Το συμβόλαιο μου προνοούσε ανανέωση με κάποιες συμμετοχές. Έπαιξα 100% στο πρωτάθλημα και στους 23 αγώνες και περίμενα ότι θα το σεβαστούν αυτό. Όλοι το έβλεπαν αυτό εκτός από μερικούς στο σύλλογο. Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που έστειλαν αυτή την πρόταση. Άξιζα το συμβόλαιο που είχα και γι’ αυτό απογοητεύτηκα. Τέσσερα χρόνια στην Ανόρθωση προσπαθούσα να βοηθήσω την ομάδα στο μάξιμουμ. Περίμενα ότι θα το εκτιμούσαν αυτό, όμως δεν το έκαναν με την προσφορά τους…».

Ο Ράγιος ανέφερε, επίσης, ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα δώσει προτεραιότητα στην Ανόρθωση, όμως σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί θα αναζητήσει άλλη ομάδα: «Το συμβόλαιο μου λήγει στις 31 Μαΐου. Ο ατζέντης μου είναι σε διαπραγματεύσεις και ελπίζω να βρεθεί η χρυσή τομή. Ο μάνατζερ μου λαμβάνει τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες και του είπα ότι αυτό το διάστημα δεν θέλω να ακούσω γι’ άλλες προτάσεις γιατί σέβομαι την Ανόρθωση. Πάντα την σεβόμουν. Θέλω να μείνω στην Ανόρθωση, αλλά πρέπει να έχω τον σεβασμό της. Εάν δεν τον έχω σημαίνει ότι πρέπει να κοιτάξω μπροστά. Εάν δεν προκύψει συμφωνία πρέπει να δω το μέλλον μου και της οικογένειας μου», είπε σχετικά και πρόσθεσε: «Ξέρουν τι θέλω και πρέπει να το σεβαστούν. Επαναλαμβάνω ότι στις 31 Μαΐου λήγει το συμβόλαιό μου και πραγματικά θέλω να μείνω στην Ανόρθωση. Αγαπώ την Ανόρθωση, τους οπαδούς της, την ιστορία της Αμμοχώστου και πραγματικά νιώθω πάρα πολύ απογοητευμένος με την προσφορά που έγινε. Το αίσθημα μου είναι ότι δεν με σεβάστηκαν σχετικά με τον όρο στο συμβόλαιό γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια που δεν συμπλήρωσα ώστε να ανανεωθεί. Άξιζα πολύ περισσότερα. Είδα ότι γράφτηκε πως δεν θα επηρεάσουν τα συμβόλαια των παικτών της Ανόρθωσης για την επόμενη σεζόν. Τότε, γιατί θέλουν να μειώσουν το δικό μου συμβόλαιο; Θα δούμε τι θα γίνει…».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.

Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | Huawei