Ρεκόρ επιβατών το 2022 ανακοίνωσε η ΤUS Airways, νέα σχέδια για το 2023

Η TUS Airways ανακοίνωσε ρεκόρ επιβατών το 2022, με αύξηση άνω του 1,100% σε ολόκληρο το δίκτυο, συγκριτικά με το 2021.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι το 2022, ο αριθμός των πτήσεων, που πραγματοποίησε ήταν αυξημένος κατά 600% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, ενώ σημειώνεται ότι αύξησε τον στόλο της κατά 150%, με την προσθήκη περισσότερων αεροσκαφών Airbus A320.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways, Ahmed Aly δήλωσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ότι παρά τις προκλήσεις η TUS Airways παρέμεινε αφοσιωμένη και σταθερή στην ανάπτυξη και υποστήριξη του τομέα των αεροπορικών ταξιδιών, ενισχύοντας την περιφερειακή συνδεσιμότητα και αποτελώντας έναν αξιόλογο πυλώνα στο άνοιγμα νέων δρομολογίων και αγορών.

Ανέφερε ότι η εταιρεία πραγματοποίησε πρόσφατα σημαντική επένδυση σε υλικά περιουσιακά στοιχεία περίπου, των 20 εκατομμυρίων δολαρίων, πετυχαίνοντας να γίνει η μεγαλύτερη κυπριακή αεροπορική εταιρεία με βάση το μέγεθος του στόλου, τον αριθμό των προορισμών και τον αριθμό των επιβατών.

“Αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση εύκολο επίτευγμα και ήταν δυνατό μόνο μέσω της υποστήριξης των μετόχων μας. Στενές επαφές με τους συνεργάτες μας στον τομέα φιλοξενίας, τα Υπουργεία Μεταφορών και Τουρισμού της Κύπρου και φυσικά την αφοσίωση της φανταστικής ομάδας της αεροπορικής μας εταιρείας”, ανέφερε.

Στο δελτίο Τύπου γίνεται αναφορά και σε σειρά επιτευγμάτων όπως πτήσεις από το Παρίσι προς Λάρνακα και Πάφο, πραγματοποίηση έως και 6 καθημερινών πτήσεων μεταξύ Λάρνακας, Πάφου και Τελ Αβίβ, διαδραματίζοντας βασικό ρόλο για να γίνει το Ισραήλ, για πρώτη φορά, η τρίτη μεγαλύτερη αγορά τουρισμού στην Κύπρο. Γίνεται, επίσης, αναφορά σε περαιτέρω διαφοροποίηση σε νέες μη παραδοσιακές αγορές, με την πραγματοποίηση προγραμματισμένων και ναυλωμένων πτήσεων προς την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σλοβακία και την Αυστρία και ανταγωνιστικές τιμές σε όλο το δίκτυο για την προσέλκυση επισκεπτών.

Αναφορά γίνεται και στην επένδυση για ανάπτυξη του τομέα, όπως π.χ. με προσλήψεις που έφθασαν αριθμό – ρεκόρ, έργα υποδομής, προγράμματα δόκιμων και εργασία σε πολλαπλά κοινά έργα με Κύπριους φορείς της αεροπορίας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το 2023 θα σηματοδοτήσει μία ακόμη σημαντική χρονιά για την TUS Airways, που ενισχύει και επεκτείνει το δίκτυό της από την Κύπρο και την Ανατολική Μεσόγειο, με περισσότερες πτήσεις και περισσότερους προορισμούς.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy