Η REMEDICA στο πλευρό της Καρολίνας Πελενδρίτου στο Παρίσι

Με το βλέμμα στραμμένο στους παραολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού το 2024, η Remedica ανανέωσε σήμερα το συμβόλαιο χορηγίας της, προς την 3 φορές Χρυσή παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελενδρίτου.

Σε διάσκεψη τύπου που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στη Λεμεσό ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, δήλωσε ότι ανυπομονούμε να ακούσουμε για ακόμη μία φορά τον Εθνικό μας Ύμνο αυτή τη φορά στο Παρίσι ενώ αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να στεκόμαστε δίπλα στην Καρολίνα. Είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές στην κατάκτηση των ονείρων της ενώ παρακολουθάμε με θαυμασμό και υπερηφάνια την επίδοση και την σκληρή δουλειά της Χρυσής Παραολυμπιονίκης, καταφέρνοντας να φέρει τεράστιες νίκες για την χώρα μας, αξίες, οι οποίες αντιπροσωπεύουν και εμάς σαν Remedica.

Από την πλευρά της η Καρολίνα Πελενδρίτου εξέφρασε την ικανοποίηση της προς τον Όμιλο και σημείωσε πόσο σημαντικό είναι να έχεις εταιρείες όπως η Remediica δίπλα σου να σε στηρίζουν και να νοιώθουμε και εμείς οι αθλητές ασφάλεια να ακολουθήσουμε μια πιο σωστή στρατηγική προγράμματος καθώς έχουμε να ανταγωνιστούμε παγκόσμιους αθλητές απο χώρες με δυναμικά οικονομικά επίπεδα.

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη παρούσα ήταν και η υπεύθυνη λειτουργός του γραφείου του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Στέφανη Wheeler η οποία, εκ μέρους του κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη, τα ανέφερε πόσο σημαντική είναι η βοήθειά της Remedica και ότι με τον τρόπο αυτό βάζει κι αυτή ένα λιθαράκι στις επιτυχίες της Καρολίνας και κατ’ επεκταση στις επιτυχίες και στην ανάδειξη της μικρής μας πατρίδας στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Καρολίνα Πελενδρίτου απέσπασε πολλές διακρίσεις. Από τους Παραολυμπιακούς της Αθήνας το 2004, μέχρι στους αγώνες του Τόκιο, έχει ανέβει στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων έξι φορές στο σύνολο με 3 Χρυσά μετάλλια, 1 Αργυρό και 2 Χάλκινα,  χαρίζοντας στη χώρα μας τεράστια συγκίνηση, χαρά και στιγμές υπερηφάνειας.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο, με παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.