ΡΙΚ από το Κυβέρνηση – Α.Κυπριανού: Ας συνειδητοποιήσουν οτι είναι δημόσια ραδιοτηλεόραση

  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.

Απάντηση έδωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, στην…ιδιαίτερη ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΗΣΥ σε σχέση με τις αποκαλύψεις του δικτύου Al Jazeera, σε σχέση με την παροχή κυπριακής υπηκοότητας σε εγκληματίες και καταζητούμενους, και στην οποία το κόμμα της Πινδάρου στρέφει τα πυρά του κατά του ΑΚΕΛ και της χρονικής συγκηρίας.

Ο Άντρος Κυπριανού στις δηλώσεις του ανάφερε ότι είναι εκπληκτική η λογική του Δημοκρατικού Συναγερμού και των κυβερνώντων γενικότερα, ενώ την ίδια ώρα παρατηρεί την ίδια λογική και σε ορισμένα ΜΜΕ..

Ο Άντρος Κυπριανού στάθηκε στο γεγονός ότι πολλά ΜΜΕ συμπεριφέρονται αντιδεοντολογικά και μετατρέπονται σε φερέφωνο της Κυβέρνησης και καυτηρίασε ιδιαίτερα το γεγονός ότι το ΡΙΚ, που είναι δημόσιο, μετατρέπεται σε μέσο προπαγάνδας.

«Θέλω τέλος να σταθώ σε ένα θέμα το οποίο θεωρούμε αντιδεοντολογικό και απαράδεκτο. Τα ιδιωτικά κανάλια παρόλο που και εκείνα είναι ενοχλητικό να συμπεριφέρονται με τρόπο αντιδεοντολογικό, λέω ότι δεν είναι δημόσια ραδιοτηλεόραση. Δεν μπορεί η δημόσια ραδιοτηλεόραση να μετατρέπεται σε μέσο κυβερνητικής προπαγάνδας. Λυπούμαι να παρατηρήσω ότι το ΡΙΚ για πολλοστή φορά στο συγκεκριμένο θέμα έχει λειτουργήσει ως μέσο προπαγάνδας της κυβερνητικής πολιτικής, της κυβερνητικής θέσης και της θέσης του Δημοκρατικού Συναγερμού. Είναι απαράδεκτο, πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι είναι δημόσια ραδιοτηλεόραση και δεν μπορούν να αναπαράγουν τα επιχειρήματα του Δημοκρατικού Συναγερμού».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.