Ρίτα Σούπερμαν: Άκαιρη η παρέμβαση Προδρόμου για σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Την αναγκαιότητα ψήφισης της νομοθεσίας για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, υπογράμμισε η βουλευτής του ΔΗΣΥ Ρίτα Σούπερμαν, χαρακτηρίζοντας άκαιρη την παρέμβαση του υπουργού παιδείας, καθώς όπως τόνισε είμαστε στο και πέντε για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας.


Τα παιδιά, πρόσθεσε, τυγχάνουν εκμετάλλευσης και στρατολόγησης μέσω του διαδικτύου και επιμορφώνονται σεξουαλικά μέσα από το διαδίκτυο. Για αυτό, τόνισε, πρέπει να τα προστατεύσουμε από αυτά τα φαινόμενα και να τους δώσουμε τα εργαλεία για να μπορούν να αντιδρούν και να έχουν αυτοπεποίθηση.

Η και Σουπερμάν διευκρίνισε ότι πρόταση του κυρίου Θεοπέμπτου για Ολιστική Διαπαιδαγώγηση των παιδιών στα σχολεία κατατέθηκε πριν από 4 χρόνια στην κοινοβουλευτική  επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κανείς δεν είχε αντιδράσει. Το ΔΗΚΟ, επισήμανε, θυμήθηκε τώρα ότι έπρεπε να συζητηθεί το θέμα από την κοινοβουλευτική επιτροπή παιδείας σάμπως και τα μέλη της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων να μην μπορούν να εξετάσουν το θέμα αυτό.

Χαρακτήρισε άκαιρη την παρέμβαση του υπουργού παιδείας, εξηγώντας ότι εάν είναι αντισυνταγματική η πρόταση θα την αναπέμψει ο πρόεδρος της δημοκρατίας όπως κάνει με πολλούς νόμους και το θέμα θα πάρει την ανάλογη διαδικασία.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.