Συνεχίζεται η κόντρα των πρώην συναδέλφων της Κυβέρνησης Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ

Συνεχίζεται η κόντρα Νίκου Χριστοδουλίδη με πρώην συναγωνιστές στον Δημοκρατικό Συναγερμό και πρώην συναδέλφους του στην Κυβέρνηση Αναστασιάδη.

Συγκεκριμένα μετά την ανάρτηση του Υπουργού Μεταφορών, Γιάννη Καρούσου που έκανε λόγο για κωλοτούμπα του πρώην Υπουργού Εξωτερικών για τα debates, καθώς και την ανάρτηση της Υπουργού Ενέργειας, Νατάσας Πηλείδου, ήρθε η απάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη ο οποίος προσπάθησε να ρίξει το «βλέμμα» στον Νίκο Αναστασιάδη, λέγοντας ότι οι αναρτήσεις από πρώην συναδέλφους τουέγιναν χωρίς τη γνώση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα ο πρώην Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και τέως Υπουργός Εξωτερικών της Κυβερνήσης Αναστασιάδη – Συναγερμού, δήλωσε πως διάβασε με λύπη του αναρτήσεις από πρώην συναδέλφους τους στο Υπουργικό Συμβούλιο σε σχέση με τα όσα αναφέρονται τις τελευταίες ημέρες για τα debates, οι οποίες εκτίμησε ότι έγιναν χωρίς τη γνώση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Δεν θα τους κρίνω εγώ, δεν θα απαντήσω, τους αφήνω στην κρίση του Κυπριακού λαού. Όπως συνειδητά είχα επιλέξει να ακούω πρώτα τους πολίτες, να αφουγκραστώ τις ανησυχίες τους και μετά να ετοιμάσω το πρόγραμμά μου, έτσι και τώρα, με τον ίδιο τρόπο, θα παρουσιάσω πρώτα το πρόγραμμά μου στην κοινωνία, επισκεπτόμενος όλη την ελεύθερη Κύπρο» είπε, ο κ. Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο χωριό Φύτης της Πάφου, προσθέτοντας πως αυτή είναι η προτεραιότητά του και σε αυτό θα επικεντρωθεί στην παρούσα φάση.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημείωσε επίσης ότι οι εκβιασμοί, οι απειλές και οι πρακτικές του παρελθόντος, του χθες και άλλων πολιτευμάτων δεν είναι μέθοδοι που θα χρησιμοποιηθούν ποτέ από τον ίδιο, συμπληρώνοντας πως δεν θα εκβιάσει κανένα για την ψήφο του, ούτε θα απειλήσει οποιονδήποτε για τις επιλογές του.

Δεν άργησε να έρθει η απάντηση Καρούσου: 

Η απάντηση Γιάννη Καρούσου δεν άργησε να έρθει ο οποίος είπε πως δεν χρειάζεται την άδεια κανενού υποψηφίου να εκφράσει τις θέσεις του, χωρίς να παίζει κρυφτό.

Η απάντηση του Υπουργού Μεταφορών στον πρώην συνάδελφο του:

«Οι μετέχοντες στην πολιτική και ιδιαίτερα οι υποψήφιοι για την προεδρία της χωρας, υπόκεινται σε κριτική καθώς όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί, βρισκονται στην κρίση του λαού. Προσωπικά δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός υποψηφίου να εκφράσω τις θέσεις μου, όπως πάντα πράττω δημόσια, ευθαρσώς, με ειλικρίνεια και με καθαρότητα, χωρίς να παίζω κανένα κρυφτό. Δεν είμαι καλομαθημένος στην πολιτική και δεν αποφεύγω ποτέ τον διάλογο επιχειρημάτων, κάτι που η δημοκρατία επιτάσσει. Έτσι ήμουν, έτσι είμαι και έτσι θα συνεχίσω να είμαι»

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy