Ρούλα Γεωργιάδου: Δεν είναι όλοι οι βουλευτές διεφθαρμένοι


 

Αναγνωρίζοντας την πολιτική της απειρία, η νέα βουλευτής της Αλληλεγγύης, Ρούλα Γεωργιάδου, θέτει στόχο να βοηθήσει στο μέτρο των δυνατοτήτων και του χρόνου που απομένει μέχρι τις επόμενες βουλευτικές εκλογές τον άνθρωπο και τα προβλήματά του.

Μιλώντας στην «Κυριακάτικη Χαραυγή» ανέφερε ότι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, όμως πιστεύει πως μέσα από τον πολιτικό χώρο που υπηρετεί μπορεί να κάνει τη διαφορά μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη.

Θέλει να σταθεί σε ανθρώπους που βαδίζουν εκεί που βάδισε και η ίδια, είπε, είτε αυτό είναι η ανεργία, είτε είναι ο πόνος από τις ασθένειες, οι καρκινοπαθείς κ.ο.κ., καθώς και οργανώσεις που θεσμικά δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες.

Παράλληλα, ζητά χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί σε αυτόν τον καινούργιο τομέα δράσης για να μπορέσει να προετοιμαστεί. Πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι από την ημέρα που της ανακοινώθηκε ότι θα μπει στη Βουλή αφιέρωσε αρκετό χρόνο για μελέτη, εκπαίδευση και προετοιμασία για τα νέα της καθήκοντα.

Η Ρούλα Γεωργιάδου ανέφερε ότι από τη στιγμή που το κόμμα τής εμπιστεύθηκε αυτό το νέο πόστο, θα ακολουθεί την πολιτική του Κινήματος αλλά και θα αναλαμβάνει και προσωπικές πρωτοβουλίες για θέματα και προβλήματα που θα κρίνει ότι είναι σημαντικά.

Αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μπαίνει στη Βουλή, δεδομένης της κατάστασης που δημιουργήθηκαν μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου με τα διαβατήρια και τις υπηκοότητες, η οποία οδήγησε στην παραίτηση τον προκάτοχό της, η κα Γεωργιάδου είπε ότι νιώθει την ανάγκη να περάσει το μήνυμα πως αυτό δεν σημαίνει πως ολόκληρη η Βουλή ή όλοι οι βουλευτές είναι διεφθαρμένοι. Σημείωσε παράλληλα πως αν δεν αποδειχθεί η οποιαδήποτε κατηγορία, δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος ως διεφθαρμένος. Εξέφρασε λύπη για όσα έγιναν, αλλά, όπως υπογράμμισε, δεν είναι δική της δουλειά να αποφανθεί και να βγάλει συμπεράσματα.

Σημείωσε επίσης ότι η πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη, Ελένη Θεοχάρους, από την πρώτη στιγμή είχε αποφασίσει την αποπομπή του Δ. Συλλούρη από τις τάξεις του Κινήματος.

Πρόσθεσε ακόμη ότι με όλες της τις δυνάμεις θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην κάθαρση που πρέπει να γίνει, όχι μόνο μέσα στη Βουλή των Αντιπροσώπων, συντασσόμενη με άλλους συναδέλφους της για διαφάνεια και πάταξη της διαφθοράς.

 

 

 

 

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News