Σ. Στεφάνου για Γιολίτη: «Να αναλάβει την ευθύνη της – Η σιωπή της την αφήνει εκτεθειμένη»

Σε δήλωση σχετικά με την Υπουργό Δικαιοσύνης, Έμιλυ Γιολίτη, η οποία δέχτηκε «χαστούκι» από το Ανώτατο Δικαστήριο για την έρευνα σε οικία πολίτη, προχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου.

Διαβάστε επίσης:

Παράνομο το ένταλμα έρευνας – «Άδειασμα» σε Γιολίτη και Επαρχιακό Δικαστήριο από το Ανώτατο

Παρωδία Λογαριασμός: Πλήρης κάλυψη στην Γιολίτη από τον ΠτΔ : «Εγώ την διόρισα» – Δεν την άφησε να απαντήσει (βίντεο)

Όπως ανέφερε ο κ. Στεφάνου, η Υπουργός Δικαιοσύνης οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της. Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε ότι η σιωπή της την αφήνει εκτεθειμένη στη συνείδηση της κοινωνίας και των πολιτών.

Αυτούσια η δήλωση του κ. Στεφάνου:

Η χθεσινή μέρα ανέδειξε ακόμα ένα χαρακτηριστικό της κυβέρνησή Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ: τον απροκάλυπτο αυταρχισμό της.

Η μη ανάληψη καμίας ευθύνης από την Υπουργό Δικαιοσύνης για την κατάχρηση εξουσίας, η οποία επιβεβαιώθηκε από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για το ανυπόστατο της καταγγελίας της κ. Γιολίτη και το μπουκάρισμα της Αστυνομίας σε ιδιωτική κατοικία, αντανακλά τον αυταρχισμό και την καθεστωτική νοοτροπία που διέπει την κυβέρνηση.

Ο Πρόεδρος αντί να ζητήσει από την Υπουργό ανάληψη ευθύνης την κάλυψε πλήρως ενώπιον των τηλεοπτικών φακών και μάλιστα, με ένα άγαρμπο και υποτιμητικό τρόπο. Η Υπουργός Δικαιοσύνης οφείλει να αναλάβει την ευθύνη της.

Αν πραγματικά κατανοεί το μέγεθος του ατοπήματός της κι αν έχει πλήρη αντίληψη της ευθύνης που έχουν τα δημόσια πρόσωπα, η σιωπή της απλά την αφήνει εκτεθειμένη στη συνείδηση της κοινωνίας και των πολιτών.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.