Σ.Στεφάνου: «Το ΑΚΕΛ τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού αλλά δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικός – Δίχασε την κοινωνία η κυβέρνηση»

Το ΑΚΕΛ τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού, αφού είναι το πιο αποτελεσματικό μέσο να αντιμετωπιστεί η πανδημία υπέδειξε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ, ο Στέφανος Στεφάνου σημείωσε την ίδια ώρα ότι δε μπορεί να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, αλλά όσοι επέλεξαν να μην εμβολιαστούν θα πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα που πρέπει για να προστατευτεί η κοινωνία και οι ίδιοι.

Κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι δεν εργάζεται προς την κατεύθυνση να πεισθεί ο κόσμος για να εμβολιαστεί, αλλά μόνο δίνει έμφαση στον εξαναγκασμό, ενώ θα έπρεπε να εργαστεί προς την ενημέρωση του πληθυσμού.

Το ότι διχάστηκε η κοινωνία είναι αποτέλεσμα της κακής διαχείρισης της κυβέρνησης, της αδυναμίας της να επικοινωνήσει με τον κόσμο και της αφ’ υψηλού προσέγγισης και στην έλλειψη διαλόγου με τους πολίτες, είπε ο κ. Στεφάνου, σημειώνοντας ότι ο κόσμος έχει πολωθεί και με αυτό τον τρόπο δε μπορεί να επικοινωνήσει η Κυβέρνηση με ορθολογισμό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.