Σαφείς αιχμές Ακιντζί για το αποτέλεσμα των «εκλογών» – «Το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε»

Τέλος η πολιτική πορεία για τον Μουσταφά Ακιντζί μετά τη σημερινή «εκλογική» διαδικασία στα κατεχόμενα για την εκλογή του νέου τ/κ ηγέτη.

Σε δηλώσεις μετά τα τελικά αποτελέσματα και την ανάδειξη του Ερσίν Τατάρ ως «προέδρου» των κατεχομένων και ηγέτη της Τ/κ κοινότητας, ο Μουσταφά Ακιντζί επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα «δημιουργήθηκε».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πάντα έλεγα τι συνέβαινε, δεν θα το επαναλάβω. Υποθέτω ότι πως δεν υπάρχει κάποιος που να μην έχει έχει δει τι συνέβη. Αν λέμε ότι αυτή ήταν μια επιλογή που έγινε υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα λέγαμε την αλήθεια. Καλή τύχη στον κ. Τατάρ. Αυτό το αποτέλεσμα δημιουργήθηκε και επιτεύχθηκε. Ξέρετε τι έγινε για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα;. Καλή τύχη στον κ. Τατάρ. Του τηλεφώνησα, αλλά το τηλέφωνό του ήταν απασχολημένο. Για μένα, είναι το τέλος της 45χρονης πολιτικής μου ζωής. Εύχομαι καλή τύχη στον κ. Τατάρ, και εξαιρετική επιτυχία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τουρκοκύπριο λαό και όλους όσους έχουν αφιερωθεί σε εμάς. Γενικά δεν αντιτίθεμαι, σέβομαι πάντα τα αποτελέσματα, αλλά δεν φοβάμαι να πω πώς τα αποτελέσματα δημιουργήθηκαν».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.